Neposlušné tenisky já mám...

Než se dostaneme k dnešnímu článku, můžeme zavzpomínat na rok 1985 a první nesmrtelný hit Lucie Bílé.

  

Tenisky v posledních letech mají v naších botnících jasné místo. Nejsou určené jenom na sport, ale nosíme je už častěji i s elegantním modelům a samozřejmě k volnočasové módě. I žena, která miluje lodičky, si od podpatků jednou za čas ráda odpočine a raději nazuje legendární tenisky.

atrium_cervenec_6

Takovou první nestárnoucí klasikou, kterou obouvá snad celý svět jsou bílé tenisky v minimalistickém provedení. Tento kousek, který vidíte na fotce, se dá považovat i za elegantní verzi. Bílé tenisky unosíte k čemukoliv. Dokážu si je představit nejen ke kalhotám,  ale i k pouzdrové sukni, či šatům. Možná si říkáte, že elegantní oblečení a sportovní boty nejdou k sobě, ale ty časy jsou už dávno pryč. Zkuste jeden takový outfit a věřte, že se budete cítit příjemně, pohodlně a elegantně zároveň. Navíc tyhle mají vyšší podešev, která zaručuje stabilní a pohodlnou chůzi.

atrium_cervenec_8

atrium_cervenec_9

atrium_cervenec_13

Žhavým trendem jsou také tenisky v metalickém provedení. Mám pocit, že tento trend se vrací pravidelně každou podzimní sezónu asi i proto, že jsou v příjemných neutrálních až tlumených barvách, které k tomuto ročnímu období jednoznačně patří. Barevně jsou možná méně výrazné, ale svým leskem dokážou zaujmout na první pohled. K metalickým botám zvolte čistý, jednoduchý outfit. Kabelku nemusíte nutně ladit s obuví, ale u metalické barvy a minimalistickému outfitu to vypadá cool. Metalické tenisky se dají také krásně kombinovat s černou, tou se nikdy nic nezkazí.

atrium_cervenec_14

atrium_cervenec_17

atrium_cervenec_18

Minimalismus někdy nahraďte zdobením, a to je poslední typ tenisek, který vám představuji v tomto článku. Já osobně zlatou naprosto miluji, a to na špercích, botách, šatech, nebo jiných doplňcích. Černé kožené tenisky doplněné o poutavé zlaté kamínkové aplikace a tkaničky jsou naprosto originálním a nepřehlédnutelným modelem. Mají úžasnou výhodu, oživí doslova každý outfit. Ale zároveň si dejte pozor, ať celkový look nezvolíte velice výrazný, potom celek může působit přeplácaně a kýčovitě. Proto k nim doporučuji oblečení bez zbytečných ozdob, například takové klasické džíny a bílé tričko nebo v chladnějším období rolák a kabát.

atrium_cervenec_1

atrium_cervenec_4

atrium_cervenec_2

Tenisky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prvním patře v prodejně GEOX.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána