Nepodceňujte společenskou událost!

Dnešním článkem na chvíli opustím podzimní sezónu a přinesu vám inspiraci pro slavnostnější událost. Tyto fotografie jsou pořízené ještě z doby, když venku panovalo letní počasí a přiznám se, že jsem na ně zapomněla. Tímto lookem jsem chtěla přinést inspiraci konkrétně pro svatební outfit. Ale jak se nám pomalu a jistě blíží období plesů, myslím, že se perfektně hodí i pro toto téma.
Všeobecně pod pojmem ples si představuji velkou společenskou a hlavně reprezentativní událost s tancem a bohatým doprovodným programem. Pokud se zaměříme na maturitní ples, tak ten představuje v životě každého z nás velmi důležitou událost, na kterou se chceme co nejlépe připravit. Je to večer, na který se bude vzpomínat i celý život a proto není dobře podcenit výběr šatů i doplňků.

DSC_0515

Plesové šaty jsou součástí dokonalého vzhledu ve společnosti. Důležitý je výběr látky a propracovanost detailů, které dodávají šatům nezbytný vzhled. Tento konkretní kousek bych zařadila mezi praktické, víceúčelové a luxusní šaty. Jednoduchý střih vhodný pro více typů postav i pro těhotné, skvělý nemačkavý materiál, díky kterému se můžeme odvázat i na parketě a nemusíme řešit to, jak bude látka vypadat. A originální vzhled šatů dodají květované nášivky.

DSC_0520

DSC_0542

Přemýšlíte nad výběrem doplňků pro tento styl šatů? Určitě bych sáhla po zlatavých odstínech, v mém případě jsem zvolila růžově-zlaté sandálky, které nejen vypadají velmi exkluzivně, ale perfektně se doplňují se šaty. Jsou skvělou volbou pro speciální příležitosti a celkově obuv ve zlatých či stříbrných odstínech jsou pastvou pro oči, a proto se v nich budete cítit středem pozornosti. Kvalitní společenskou obuv pro takové události naleznete v prodejně BAŤA.

DSC_0508

DSC_0547

Co se týče kabelky, často jsou vidět i nevhodné, příliš velké a stylově nesladěné kabelky, které se k večerním šatům rozhodně nehodí. Já jsem zvolila barevně výraznější malou kabelku, která celkový svatební look více ozvláštní. Na ples se tento styl kabelky nehodí. Společenská událost, jakou je ples, vyžaduje psaníčko do ruky. Při výběru plesové kabelky máte dvě osvědčené možnosti. Sladíte plesovou kabelku s barvou šatů nebo ji sladíte s barvou ostatních doplňků. Elegantní a zajímavé modely psaníček a různé šperky najdete třeba v prodejně BIJOU BRIGITTE.

DSC03373

DSC_0497

Jestli se chystáte na nějakou společenskou událost a netušíte, jak se máte obléknout, využijte mé služby stylistky bezplatně díky programu Atrium Palác Pardubice, a nechte si ode mně poradit. Stravme spolu hodinu společného nakupování, stačí si jen vybrat a rezervovat volný termín zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána