Nechte se obléknout do kalhotového kostýmu

Počasí se nám v posledních pár dnech ochladilo a vy nevíte co na sebe do práce? Mám na mysli zaměstnaní, ve kterém máte daný pracovní dresscode. Tento elegantní styl můžete určite využít i na jiné slavnostnější příležitosti, či na běžné nošení. Řeč o je kalhotovém kostýmu, který je nestárnoucí a univerzální součást každého dámského šatníku a zároveň je vhodný pro ženu v každém věku. Stačí si jen vybrat střih a barvu, která vám bude nejlépe sedět a máte vyhráno. Pokud si neumíte vybrat ten správný, já vám s radostí poradím a vybereme spolu nejeden outfit díky službě stylistky, kterou máte k dispozici v obchodním centru Palác Pardubice naprosto zdarma. Stačí si rezervovat volný termín zde a vyrazíme na společné nákupy.

pietro_filipi_37

pietro_filipi_9

Možná většina z vás se kostýmu brání, protože se jedná spíše o pánskou nelichotivou módu, ale právě díky velikosti, střihu i barvě dokáže neuvěřitelně podtrhnout naši ženskost. Další výhodou je, že ho můžete nosit nejenom jako celek, ale i odděleně a doplňovat jednotlivé kousky o oblečení z jiného stylu. Jednoduše řečeno, vykouzlete nejen elegantní, ale i volnočasový outfit.

pietro_filipi_1

Na začátek poradím si sehnat univerzální barevný kousek, který můžete nosit přes den společně s bílým tričkem a teniskami. Do práce můžete společně s halenkou obout na nohy lodičky či lakované oxfordky. Nebo si pod sako oblečte jen saténový top s krajkou, přidejte podpatky a máte hravý outfit vhodný na večírky i velkolepé akce. Modely v pestrých barvách jsou ideálním ozvláštněním pracovního dress codu, tmavé kombinace perfektně nahradí i večerní šaty.
A protože venku převládá léto, ideálním řešením na odlehčení celkového kancelářského looku je tričko s letním motivem. Zde nesmíte zapomenout na minimalistické sandálky na jehlách, pro větší pohodlí zvolte placaté sandálky nebo trendy nazouváky. Důležitou roli u tohoto oblečení hraje materiál. Raději sáhněte po kvalitnějších materiálech, vydrží vám několik let. Věřte, že kalhotový kostým nikdy z módy nevyjde, a tak se investice rozhodně vyplatí.

pietro_filipi_4

pietro_filipi_5

Celý tento outfit pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice.
Kalhotový kostým a top  PIETRO FILIPI (1. patro) 
Boty DEICHMANN (přízemí)

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána