Nechte rozkvést svůj šatník

Každou dámu v jakémkoli věku potěší květina, tak stejně je to i s květovaným oblečením. Každá z nás se ráda zahalí do květinového potisku v podobě romantického kousku oděvu jakým jsou jednoznačně šaty. Tento potisk miluje téměř každá žena, je nadčasový, příjemný, pravděpodobně nikdy nevyjde z módy a dokonale koresponduje s jarem i létem, proto je v tomto období nejoblíbenějším. S květinovým potiskem nemůžete šlápnout vedle, proto ho v obchodech můžete vidět na mini i maxi šatech, pouzdrových, košilových nebo třeba zavinovacích.

IMG_5608

IMG_5612

IMG_5609

Květinové šaty jsou úžasné, protože se hodí opravdu ke každé příležitosti. Můžete je nosit s teniskami, sandálky, lodičkami. Přehodit přes ně svetřík, kožený křivák i džínovou bundičku. Zkrátka jsou neuvěřitelně variabilní. Vytvoříte jak ležérní outfit, tak i elegantní a naprosto dokonale se hodí také na svatbu. Záleží samozřejmě také na střihu, délce či dalších detailech.

IMG_5602

IMG_5631

V dnešním outfitu jsem šaty nejdříve zkombinovala s elegantními lodičkami a praktickou kabelkou a pro ležérnější look jsem je doladila s bílými nesmrtelnými teniskami, které by neměly chybět v žádném dámském botníku. Nakonec vám přináším tipy na doplňky z prodejny CCC, protože díky nim můžete dotáhnou celkový vzhled k naprosté dokonalosti. Šaty s růžovými květy na bílém podkladu se dají perfektně zkombinovat se starorůžovým odstínem, kdy mnou vybrané kousky sandálku a kabelek vytvoří elegantní, čistý a svěží look.

IMG_5846

IMG_5847

IMG_5845

IMG_5843

IMG_5850

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥