Nebojte se boyfriend džínů

V dnešním článku se budu věnovat kontroverznímu kousku oděvu, který je u někoho odsuzovaný nebo naopak oblíbený. A to jsou boyfriend džíny s trhaným efektem. Jestliže jste milovnice džín a v převládajícím jarním období je vám v nich čím dál větší teplo, tak ideálním řešením jsou právě tyto. Jsou naprosto stylovým i pohodlným kouskem, díky kterému snadno vytvoříme elegantní i ležérní outfit. Perfektně se nosí pro volný čas, pro cestování letadlem či autem, na různé neformální příležitosti, ale i na letní večerní party. Na ulicích je můžeme potkávat častěji než v minulosti, prodávají se v nejrůznějších podobách, a navíc se hodí snad ke všemu. Nebojte se ukázat i vy svojí druhou tvář. Tu rebelskou, která se nebojí jít proti proudu.

111

DSC_1481

Přináším vám jarno-letní outfit složený z mých oblíbených kousků oblečení. To, že zbožňuji kalhoty v tomto ležérním střihu, není žádným tajemstvím a tyto trhané boyfriend džíny jsou příkladem. Bezkonkurenčně nejlépe vypadají s basic tričkem, tílkem. Já jsem zvolila elegantní saténový vršek lemovaný romantickou krajkou značky INTIMISSIMI. Celkově to vypadá velice rafinovaně a sexy. I když přes den je tepleji, rána či večery se zdají chladnější, tehdy je sako sázka na jistotu. Bílá barva a roztrhané džíny jsou na léto to pravé.

11

1111

A co k podobně laděnému modelu obout? Díky vysokým podpatkům vyzvednete celkový outfit a zaručeně přitáhnete pohledy kolemjdoucích. Pokud volíte pohodlí, na nohy obujte boty s výraznou špičkou. Na pobíhání po městě jsou vhodné i baleríny, espadrilky a skvěle vypadají i se sportovními teniskami. Závěrem bych dodala, že trhané džíny jsou již samy o sobě ozdobou, proto nechte zbytek outfitu jednoduchý a věřte, že to bude působit stylově, svěže a vytvoříte tak mladistvý streetový look.

1_1

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥