Námořnický styl zkrátka nestárne

V historii tohoto blogu již inspiraci námořnického stylu naleznete, ale v dnešním článku vám přináším další letní klasiku, která nikdy nevychází z módy a je každé léto vidět v kolekcích návrhářů i v obchodech. Tento styl je velice oblíbený, protože v sobě spojuje eleganci, jednoduchost a pohodlí. Základními barvami, které neodmyslitelně k tomuto stylu patří, jsou červená, černá, bílá a tmavě modrá. Pro dnešek jsem celkový vzhled doplnila ještě skořicovou barvou, kterou má určitě každá z nás ve svém šatníku.

Orsay_B_15

Námořnický styl se většinou spojuje s volnočasovými aktivitami, ať už se chystáte na kávu s kamarádkou, nebo letní rande, či třeba na dovolenou. V tomto případě budete mít outfit jednoduše a rychle sestavený za pár sekund. Ale nemusí tomu tak být pouze pro volný čas, velmi dobře se kombinuje i s business lookem, jak vidíte na dnešních fotkách. Stačí vám krátký pruhovaný top, padnoucí elegantní sako, tmavě modré kalhoty, vysoké boty, praktická výrazná kabelka a je outfit hotový. Tento pracovní look pak můžete během pár vteřin přeměnit na rafinovaný party model. Stačí odložit sako, vyměnit kabelku za psaníčko, rty zvýraznit rudou rtěnkou a můžete vyrazit.

Orsay_B_14

Orsay_B_18

Nadčasovost námořnického stylu je velmi osvobozující, protože můžete recyklovat staré kousky, ale stejně se potěšit i posledními trendy. Hlavním důvodem, proč se námořnický styl těší tak velké oblibě již několik let, bude pravděpodobně fakt, že sluší opravdu všem. Ať už jste hnědovláska, blondýnka nebo zrzka, jste malá, nebo naopak vysoká, ultra štíhlá, nebo baculatá, vždy budete v hravých pruzích a veselé kombinaci barev působit elegantně a stylově.

cats

Orsay_B_11

Orsay_B_12

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně ORSAY.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána