Mužný šarm dokonale zdůrazní značka Celio

Dlouho jsem vám nepřinesla inspiraci pro pány, a proto v dnešním článku nahlédneme do nově otevřeného butiku s pánskou módou. Francouzská módní značka Celio je konečně i u nás v Pardubicích a já se těším, že mohu s pány zavítat do tohoto butiku a obléknout muže na jakoukoli příležitost.

at_b_62

 Značka Celio nabízí pánskou módu v několika různých kolekcích, z nichž každá představuje sérii oděvů pro konkrétní společenskou událost. V nabídce naleznete oblečení pro volný čas, do kanceláře či pro společenské příležitosti,  zde si tak zákazník může vybavit kompletní šatník. Zkrátka pokud hledáte obyčejné tričko, kabát, kalhoty, džíny, sako, košile nebo cokoliv dalšího za příznivé ceny, může být Celio skvělou volbou.

at_b_65

at_b_66

at_b_69

Je začátek září a ať chceme nebo nechceme, podzim se blíží, a proto je teď ten správný čas na outfity v lehce podzimní náladě. I když nás sluníčko minimálně do poloviny října bude obšťastňovat svými paprsky, no teploty budou pomalu klesat, což znamená, že nastalo období pro kombinaci letních kousků s podzimními. V tomto období sáhnete už po svetříku, bundě či lehkém kabátků, jestli máte rádi eleganci, či mikině, vestě, jestli jste sportovní typ. Vrstvení je jednoduchý způsob, jak zůstat v teple a ještě k tomu vypadat moderně a stylově.

at_b_71

at_b_57

at_b_59

cats

Pokud potřebujete doplnit svůj šatník o nezbytné kousky, které by v něm neměly chybět, nezapomínejte se při výběru nového oblečení řidit svým vkusem a stylem a snažte se být přirození. Pokud se vám zdá, že se v tom neumíte orientovat a nevíte co vám sluší, rezervujte si termín s módní stylistkou a já vám ráda poradím. Základem podzimních outfitů je ležernost, elegance a praktičnost. Pokud tohle se skloubí dohromady, máte vyhráno!

at_b_72

at_b_74

at_b_76

Hledáte-li opravdu kvalitní trendy kousky za přijatelné ceny, pak v obchodním centru Atrium Palác Pardubice,  v prodejně CELIO budete na správním místě. Naleznete zde široký vývěr zboží z něhož si snadno vyberete přesně to, čím potřebujete doplnit šatník ve svým oblíbeném stylu. 

Dámy a pánové, pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána