Městský styl

Městský styl oblékání je určen pro každodenní nošení. Tento styl je ideální pro volný čas, kdy každá dáma ráda sáhne po jednoduchém a pohodlném druhu oblečení. Oblečení související s tímto stylem je ležérní, ale více ženské, s lehkým dotekem nedbalosti, určitě moderní a zároveň nadčasové. Pokud je vám tento styl blízký, tak v dnešním článku se můžete lehce inspirovat.

DSC_0080

Ve street stylu stačí mít doma základní kousky oděvu a kombinovat mezi sebou. Různé džíny, trička, svetry, přidat nápadité doplňky a rázem dosáhnete jednoduchého, ale nevšedního outfitu. V dnešním moderním světě je tento styl velmi relevantní a je aktivně využíván ženami jakéhokoliv věku. Základním principem je přirozenost, maximální pohodlí a svoboda.

DSC_0095

DSC_0113

DSC_0103

U tohoto těhotenského looku můžete využít kousky oblečení, které pořídíte v klasickém oddělení butiku TIMEOUT. Džíny jsou jednou z nejvšestrannějších věcí pro každou příležitost a já jsem zvolila džíny o dvě velikosti větší, po těhotenství džíny využiji jako boyfriendy, které se vyznačují naprostou pohodlností až lehkou nedbalostí.

DSC_0071

DSC_0109

DSC_0063

Svetr je nepostradatelnou součástí v chladném počasí a když pod něj obléknete halenku, zvýrazní vaši ženskost. V dámském šatníku nesmí chybět ani křivák či vyteplená pilotka. Pokud se chystáte v ten den do práce, pak volné džíny budou vypadat skvěle s nadčasovým trenčkotem. Takže váš outfit bude více oficiální, ale pořád zůstane nejpohodlnější. Celkový look jsem nakonec doplnila výraznější, ale praktickou taškou, do které se vejde i větší nákup, nebo ji také můžete připevnit ke kočárku. A nezapomeňme ani na správně zvolenou obuv. Nejpraktičtější jsou mokasíny a v chladném období doporučuji nízké kotníkové boty z pravé kůže. 

DSC_0107

DSC_0141

DSC_0124

Veškeré oblečení a kabelka u prvního outfitu je značky TIMEOUT, trenčkot na posledních fotkách je H&M, obě prodejny naleznete v přízemí obchodního centra Atrium Palác Pardubice.

Mějte se krásně ♥

Vaše stylistka Adriána