Letošní zima v kožíšku

Letošní zima není ani z daleka u konce a vám dochází inspirace pro nové outfity? Nesmutněte, mám pro vás inspiraci, ve které budete vypadat skvěle a zároveň budete v teple. Jak k létu neodmyslitelně patří šaty, tak k zimě kabát. To mi dáte jistě zapravdu. A pokud nedáte dopustit na svůj jednoduchý elegantní kabát, a přesto byste si přála dodat svému outfit trochu grády, zkombinujte ho s kožešinou.

DSC_2279

Kožešiny vždycky budou patřit mezi módní stálice, jsou nejen nápadité, slušivé, ale v zimě spolehlivě zahřejí. Tentokrát vám přináším možná méně obvyklou, ale za to báječně praktickou kombinaci a tou je kožešinová vesta na kabátu. Pokud máte i vy doma kabát, který není až tak určený do mrazivého počasí, prostě nezahřeje jak by správný kabát měl zahřát, můžete to vyřešit právě vrstvou vesty oblečené přes něj. A zaručuji vám, že zimou se třást rozhodně nebudete.

DSC_2286

DSC_2204

DSC_2221

Jednoduchý outfit oživý i kožešinový doplněk, například taková beranice. V zimě ráda nosím klobouky, berety, ale pokud ukazuje teploměr hluboko pod nulu, klobouk prostě nestačí. V čepicích se necítím dobře, takže beranice to jistí. Perfektně skloubí krásu a praktičnost. Ozvláštní i ten nejjednodušší outfit a hlavně máte hlavu v naprostém teple.

DSC_2180

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána