Léto v bílé barvě

Protože nastalo ukázkové horké léto, tento článek je věnovaný i letnímu oblečení. Bílé šaty jsou právě ideální volbou pro toto roční období. Já bych řekla, že je to oděv, který patří k základním kouskům letního dámského šatníku. Dají se nosit na několik způsobů a vyrazit v nich můžete skoro kamkoliv. Populárním kouskem v posledních letech jsou bavlněné šaty zdobené madeira krajkou. Tato móda patří do volnočasového až plážového stylu, ale samozřejmě šaty s kontrastní koženou bundou se perfektní hodí na letní večer. Můj dnešní styling je vhodný na pochůzky po městě, na procházku po parku či na výlet. V kombinaci se zemitými trendy barvami na pantoflích a kabelce se rázem stává příjemným, nenuceným a uvolněným outfitem. Tentokrát jsem dala důraz na doplňky. Výrazným prvkem jsou nepřehlédnutelné brýle a ty se krásně doplňují s černými koženými hodinkami s větším kulatým ciferníkem. 

DSC_3531

DSC_3601

DSC_3580

Dalším univerzálním a nadčasovým oděvem, který si na sebe můžete v teplejších dnech obléci jsou košilové šaty. Je to naprosto skvělý kousek, který vám mnohokrát vyřeší problém s tím, co si vzít na sebe, když se chystáte na dovolenou, na kávu s kamarádkou, na koupaliště či jen tak na procházku. Pokud ještě tyto šaty doma nemáte, tak přišel čas na jejich pořízení. Když se vám ale nechce běhat po nákupech, vypůjčte si třeba pánskou delší košili svého partnera. Do převládajícího horkého počasí doporučuji zvolit materiál z bavlny. Tento přírodní materiál dobře odvádí pot a výborně dýchá. Hlavní roli hraje také zvolený střih a délka. Doporučuji delší volnější střih, díky kterému jsou šaty vzdušné a pohodlné. Délka by měla sahat alespoň do půlky stehen, neměla by být příliš krátká pod zadek. Já, jako milovník minimalizmu upřednostňuji nosit tyto šaty bez jakéhokoliv dalšího vrstvení. Stačí vyhrnout rukávy, aby to nepůsobilo příliš formálně, dozdobit nějakým pěkným náhrdelníkem nebo ozvláštnit třeba módní broží a hezký outfit je na světě. Pokud se vám zdá rovnější střih nudný, zvýraznění ženských křivek dosáhnete díky přepásání páskem či šátkem. Celkový dojem doladí boty a kabelka. V kombinaci s vysokými podpatky budete vypadat velice žensky, sexy a zároveň opticky se vám prodlouží postava. K takovému elegantnímu looku se hodí menší kabelka. Outfit můžete ladit i více sportovně například s teniskami a zvýraznit ho můžete velkou nákupní kabelou.

bila-kosile-b

bila-kosile-d

bila-kosile-f
Dnešní článek je příkladem, jak lze z obyčejného kusu oblečení vytvořit naprosto nepřehlédnutelný a stylový outfit pro letní každodenní nošení. 

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána