Lakované oxfordky & Třpytivé sandály

První outfit představuje klasiku v podobě elegantních lakovaných bot bez podpatku, takzvaných oxfordek. Jedná se totiž o pánský styl bot a díky jejich nadčasovosti a univerzálnosti je využijete několik let. Musím vyzvednout perfektní kombinovaní s čímkoli. Možná se vám zda, že provedení v černém laku se hodí spíše na nějakou významnější událost, ale už dávno tomu tak není. Současná móda si ráda hraje a žádá odlišit se od ostatních. Proto tento outfit berte jako inspiraci pro volný čas, když nemáte náladu na podpatky, ale zároveň chcete být z časti elegantní. Celkový outfit můžete vidět v naprosto uličnickém stylu, kde kontrastním prvkem jsou trhané boyfriend džíny doplněné o černé basic tílko. Takto oblečená zaručeně vynikněte v jarních či letních měsících, když se venku trochu ochladí.
 
DSC_2821
 
IMG_4908
 
DSC_2847
 
Hlavní roli u druhého outfitu hrají třpytky, které jsou vhodné pro běžné denní nošení. Samozřejmě je potřeba umět kombinovat a nepřehánět to. Třpytivý růžovozlatý lesk vrchního materiálu na sandálech nádherně vynikne v minimalistickém zbytku celkového looku. Velmi výrazným trendem se stává kombinace denimu s flitry. Jestliže zvolíte takovouto decentní kombinaci se špetkou extravagance, úspěch budete mít zaručen. Trochy třpytu v každodenních outfitech nikdy neuškodí, ba naopak, krásně zpestří i ten nejobyčejnější look.
 

DSC_3295

DSC_3328

DSC_3322

Lakované oxfordky i třpytivé sandálky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v přízemí v prodejně DEICHMANN.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána