Květinové léto

Tropické teploty si žádají vzdušné materiály. V tomto případě by vám rozhodně neměly v šatníku chybět šaty. Pokud se i vy chystáte svou sbírku rozšířit o další letní kousek, v dnešním článku se můžete inspirovat. A co více se hodí na léto než oblíbený květinový potisk? Květy jednoznačně patří k ženám, a tento motiv je navíc velice elegantní, romantický, nadčasový a sluší opravdu všem dámám bez ohledu na věk či postavu.

promod_12

V květovaných šatech můžete vyrazit do práce, do společnosti, na procházku, na rande, samozřejmě i na svatbu či dovolenou a na spoustu dalších příležitostí. Do kanceláře si oblečte na ně sáčko nebo kratší propínací svetřík a obujte samozřejmě lodičky. Pro chladnější letní dny na volný čas je skvělou volbou džínová nebo kožená bundička.

promod_17

promod_16

Květiny jsou nadité a vždycky přitahují více pozornosti než jakýkoliv jiný potisk, proto milé dámy, pokud máte kypřejší tvary vsaďte na drobnější potisky. Jste-li nižšího vzrůstu, tak ani vy se nemusíte bát květin. Zvolte dlouhé šaty, protože prodlužují postavu a pokud z nich chcete vytěžit maximum, vezměte si k nim sandálky na vysokém podpatku či klínku. Vysoké ženy v klidu mohou sáhnout po botách bez podpatku jak je vidět na dnešních fotkách.

promod_14

promod_15

Tento konkrétní kousek značky Promod má velice rafinovaný střih - perfektní zavazování za krkem a sexy holé záda. Šaty se dají přepásat páskem a podtrhnout tak ženskou siluetu. Pokud chcete v sobě probudit bohyni, vílu a cítit se svobodně, nechte je volně vlát. 

promod_20

promod_21

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v přízemí v prodejně PROMOD.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána