Kvalitní móda, která nikdy nezradí

Milujete šaty v zimě? Já určitě. A proto v tomto článku přináším inspiraci na jeden příjemný a stylový outfit do počasí, které nám venku vládne. Pokud se vám nechce kupovat nové, klidně vybírejte ze svého šatníku takové, co se do hodí i do klesajících teplot. V zimě se nám totiž nabízí spousty možností, jak šaty nosit a kombinovat spolu s dalšími vrstvami v podobě křiváků, svetrů a kabátů.

gant_20

gant_33

gant_19

Budete-li se držet proužků, kostiček, puntíků, přes které obléknete jednobarevný minimalistický kabát a huňatou šálu, máte vyhráno. Tyto vzory jsou naprosto nadčasové a nejen na šatech, navíc si je může obléct žena v jakémkoliv věku. Šaty na fotce jsou v rovném střihu, které se dají stáhnout v pase páskem, a tak si nositelka může pohrát s linií svého těla. Šaty můžete ladit elegantně s podpatky nebo naopak více sportovně s oxfordkami nebo chelsea botami. V zimě hluboký výstřih u šatů nepůsobí dobře, doporučuji spíše střihy ke krku nebo s límečkem. K šatům se vždycky hodí a nejlépe vypadá kabát. Kabát ve velbloudí barvě je rozhodně jedním ze základních pilířů dámských i pánských šatníků a věřte, že s přibližující zimou se vám bude stoprocentně hodit. Tento nadčasový pánský střih kabátu je vhodný ke všemu - k džínám, kalhotám, sukním i šatům. Celkový outfit působí vzdušně, pohodlně, elegantně a žensky.

gant_25

gant_30

gant_32

Veškeré oblečení v tomto článku je americké lifestylové módní značky GANT.  GANT je nejen stálici na trhu, ale hlavně svojí originalitou a vysokou kvalitou oblečení se zařazuje mezi jedničky ve svém oboru. V prodejně naleznete oblečení vhodné na méně formální společenskou událost, do zaměstnání, na městkou procházku, na dovolenou či na večírek, do kina nebo do divadla.
Muži v kolekci GANT objeví kabátky, trička s límečkem, šortky, kalhoty ležérního střihu, džíny, svetry a spodní prádlo. Ženy v kolekci naleznou kalhoty, sukně, šaty, košile, kabátky, svetry a módu do přírody.
Skvělý výběr je také z doplňků, mezi které patří rukavice, boty, brýle, pásky, tašky a hodinky. Doplňkem jsou vůně, pásky,  kožené tašky a obuv. Zavítejte i vy do obchodního centra Atrium Palác Pardubice a navštivte prodejnu GANT nacházející se v prvním patře.

gant

GG

ggg

gant_34

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána