Kvalita na prvním místě

Pokud patříte k botoholičkám jako já, tak určitě znáte dánskou značku bot ECCO. Prodejna ECCO se nachází v přízemí obchodního centra Palác Pardubice, kde naleznete širokou nabídku bot dámských, pánských i dětských. Jestli hledáte sportovní, společenské, na léto či zimu, tak věřte, že zde vždycky vyberete. Líbí se mi, že k dostání je široký sortiment ve velikostech, různé modely i barvené kombinace. A nejbáječnější je, že ke každému zakoupenému páru bot přímo na prodejně doladíte i kabelku. Protože ideální čas pro koupi nových bot se najde vždycky, tak v dnešním článku vám přináším několik typů a modelů bot značky ECCO. No nekup to, když jsou ještě navíc ve slevě.

ecco_12

Nepostradatelnou součástí vašeho botníku se určitě stanou tyhle neuvěřitelně pohodlné a lehoučké tenisky s květinovým vzorem. Tento nadčasový vzor se bude určitě nosit ještě hooodně dlouho, proto pokud nevlastníte podobný styl boty, tak i tento najdete v prodejnách ECCO. Kožený materiál vám zaručí 100% pohodlí při chůzi. Můžete s nimi vyrazit na výlety, dlouhé procházky, do města či zabalit do kufru na dovolenou. Pokud dáváte důraz na detaily, crossbody kabelka v zeleném odstínu se s teniskami krasně doplňuje.

ecco_14

ecco_18

Dalším skvělým tipem je perforovaná obuv. To děrování dodává zajímavý vzhled, příjemnou lehkost, vzdušnost a samozřejmě ani kvalita nejde stranou. Klasický pánský styl boty je díky perforování odlehčený a na noze vypadá žensky. Můžete je kombinovat ke kalhotám, sukním i šatům. Budou se perfektně nosit na jaře, ale i koncem léta. Je jen na vás jakou barvu zvolíte. V pastelových odstínech se budou perfektně a lehce kombinovat. 

ecco_5

ecco_9

Mokasíny jsou dle mého názoru nejpohodlnější obuv ze všech. Hlavní roli u této boty hraje jednoznačně kvalitní provedení. Tento konkrétní kousek je vyrobený z hladké broušené kůže a díky nádherně nebesky modré barvě nádherně vyniká. Jsou vhodné k nošení na jaře, ale vesele v nich můžete kráčet i když je v létě chladněji či začátkem podzimu. Vyznačují se hlavně nízkou gumovou podrážkou sahající až na patu boty. Umožňují tak dobrý kontakt s povrchem a pokud trávíte hodně času za volantem, oceníte je i při řízení. Protože praktičnost zde je na prvním místě, crossbody kožená kabelka v podobném odstínu sedne jako "prdel na hrnec".

ecco_20

ecco_19

A protože venku nám převládají horké letní dny, nazouváky či pantofle jsou perfektním tipem, co si v takovém počasí obout. Na jejich obutí stačí pár sekund, chodí se v nich pohodlně a noha hezky větrá. Navíc s nimi můžeme udělat i ve městě velkou parádu a na dovolené skvěle poslouží při dlouhém chození. Když si vybereme ty pravé, můžeme v nich prochodit celé léto. Pokud zvolíte v neutrální barvě, kombinování s kabelkou či zbytkem outfitu bude jednodušší. 

ecco_22

ecco_24

Poslední kousek obuvi je takovou nestárnoucí podzimní klasikou, kterou využijete vždycky. Pokud se chcete cítit elegantně a nemáte chuť na podpatky, obujte dámské šněrovací polobotky v pánském stylu. Budou vypadat stylově jak ke kalhotovému, tak k sukňovému kostýmu a vaše nohy vám poděkují. Tento střih boty musí padnout jako ulitý, proto kožený materiál u tohoto stylu je nutností. Zvolená kabelka, také v černé barvě, patří k těm větším a praktickým kouskům, které v dámském šatníku mají vždycky své místo. Kabelku můžete zvolit i v jiném barveném provedení, ale černá je prostě klasika.

ecco_32

ecco_1

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána