Kožešiny jako součást zimy

Pokud se chystáte někam, kde je opravdové zimní počasí a řešíte co na sebe, v čem byste nezmrzly, tak v dnešním článku vám přináším několik inspirací. Jednou z možností je pořídit si stylový kožíšek, který vás zahřeje natolik, že budete moci v klidu vynechat dalších několik vrstev oblečení. Kožešinové vesty jsou perfektní, no ty se spíše hodí do podzimního počasí, ale kožich, ten je klasickým zimním oděvem. Do svého šatníku jsem před nějakým rokem zařadila čokoládovou barvu kožíšku, který v dnešním outfitě krásně ladí s kloboukem ve stejně barevném provedení. Zbytek outfitu je klasický černý, naprosto jednoduchý a hlavně pohodlný i díky koženým kotníkovým botám s detailem perel.

DSC_1291

DSC_1309

K této neutrální barvě kožíšku si nemusíte brát jenom obyčejné oblečení, ale také kombinovat i s výraznými kousky či barvami. A na nohy si klidně vezměte i tenisky, kozačky, podpatky, prostě jakékoliv boty. Kožich je výrazným kouskem sám o sobě, záleží do jaké společnosti ho vytáhneme. Možná je odvážnější ho zvolit i pro běžné nošení, ale já se v tom cítit příjemně, teple a zároveň elegantně. Kombinacím či volbám se meze nekladou. Letošní zimu letí barvy, proto nešlápnete vedle, pokud si na sebe vezmete i barevně výraznější kožich. Pokud k takovému kousku udržíte jednoduchý zbytek modelu bez nadbytečného zdobení, aplikací a štrasů, máte vyhráno.

DSC_1343

DSC_1368

DSC_1306

A jaké kožíšky jsou právě teď k mání v obchodech, podívejte se níže na tipy obchodního centra Atrium Palác Pardubice.

IMG_3959

IMG_3961

kozichy

IMG_3962-horz

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána