Kožené kalhoty

Pokud vyznáváte minimalistický styl oblékání, tak ve vašem šatníku nesmí chybět ani černé kalhoty. Skvělý prvek podzimního a zimního šatníku tvoří koženkové kalhoty, které vám představuji v dnešním článku. Tento celkový outfit poskytuje naprostou čistou linii a elegantní vzhled a takto můžete vyrazit do společnosti. Když ale vyměníte určitý kousek, rázem se stane ležérním či kancelářským stylem.

Lindex_35

Lindex_32

Kožené kalhoty jsou velkým trendem několik let. Nemusíte mít ani postavu modelky, abyste je mohla zařadit do svého šatníku, stačí jen dobře zkombinovat. Silnější postavě doporučuji obléct přes kalhoty delší cardigan nebo sako a máte vyhráno. V té správné kombinaci jsou kožené kalhoty správnou volbou na každou příležitost.

Lindex_18

Lindex_29

I když se tento styl kalhot dá zkombinovat nejrůznějšími způsoby, tím nejjednodušším je samozřejmě celočerný outfit. Protože kůže je sama o sobě výrazným materiálem a móda vyžaduje určitý balanc, využila jsem sílu kontrastu, kde vynikne kombinace několika odlišných materiálů. Ke koženým či koženkovým kalhotám jsem zvolila lehkou halenku a k tomu šedou podzimní bundičku,  která outfit rozveselí. Kůže perfektně vynikne s podpatky a takhle oblečená můžete vyrazit třeba na drink nebo na večeři.

Lindex_2

Lindex_33

Kožené nebo koženkové kalhoty nevyjdou jen tak z módy, proto vyplatí si pořídit alespoň jeden kousek. Můžete je nosit na několik způsobů. I dnešním outfitem jednoduše vykouzlíte více kombinací. Pouhou výměnou lodiček za oxfordky, tenisky nebo chelsea boty a bundy za černé sáčko či kabát můžete z večerního outfitu udělat denní, léžerní a můžete tak vyrazit jak do kanceláře, tak do města.

Lindex_37

Celý outfit (kromě bot) pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prvním patře v prodejně LINDEX.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána