Kousky, které vám zůstanou v šatníku dlouhá léta

V zimě se snažíme zachumlat do nejteplejších kousků, ale ne vždycky se nám podaří v tom vypadat skvěle, ba dokonce luxusně. Základem pro takové vrstvení a zároveň pro nadčasové a minimalistické kousky, které nepodléhají trendům, jsou jednoznačně jednoduché střihy, neutrální barvy a kvalitní materiály.  A tak v dnešním článku mám pro vás inspiraci, která se mi v zimě vždycky osvědčila.

IMG_9160

Možná byste řekli, že jednoduchý černý termorolák může být pouze na hory a nejde dohromady s elegantním oblečením, pak s ním pravděpodobně ještě nemáte zkušenost. Přiléhavý termorolák nejen v černé, ale i v dalších neutrálních tónech můžete stejně jako triko s dlouhým rukávem kombinovat s mnoha oděvy. Budete se divit, jak stylově dovede outfit pozvednout.

IMG_9169

Neodmyslitelnou součástí ženského šatníků tvoří i pánské prvky. V tomto případě se jedná o oblekové kalhoty v neutrální barvě. Věřte, že je unosíte celoročně a pokud sáhnete po kvalitním materiálu, vydrží vám několik let. Můžete je doplnit ženským prvkem v podobě kotníkových podpatků a to v případě, že jdete na důležitou pracovní schůzku. Do práce i na běžné nošení k nim rozhodně zvolte obuv s nízkým podpatkem, například chelsea boty.

IMG_9166

Dalším must-have kouskem, který v zimě šatník nemůže strádat, je kvalitní klasický černý kabát. A aby vám v kabátě bylo opravdu teplo, musí obsahovat větší podíl vlny. Celkový outfit pozvedne vlněný beret či jiné doplňky nebo šperky.

IMG_9172

Jak si můžete všimnout, první outfit jsem trošku obměnila. I když medvědí kabát nepatří do nadčasového šatníku, tak velkým hitem je už několik sezón. Protože venku momentálně převládá zima jako z ruské pohádky a třeba nás ještě několik týdnů potrápí, tak věřte, že tento stylový kousek vás ochrání před prochladnutím.

IMG_9205

IMG_9190

V obchodech se s nimi roztrhl celý pytel a tak si můžete vybrat z nespočet variant. Kombinuje se naprosto dokonale. Nejlépe se k němu hodí jednoduché džíny, svetr a tenisky , teď v zimě teplé kotníkové boty. Stylově a hlavně pohodlně budete vypadat v kombinaci s teplákovou soupravou. Přestože tento kabát působí na první pohled sportovním dojmem, můžete ho nosit klidně i k elegantnímu oblečení. V tomto případě celkový outfit krásně odlehčí a stylový zimní outfit je na světě.

IMG_9199

IMG_9203

Černý kabát je značky PIETRO FILIPI, kožené rukavice BAŤA a termo rolák pořídíte v prodejně TEZENIS.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána