Kalhoty ideální na léto

Jaksi se nám v poslední dny ochladilo, proto vám přináším ideální outfit do takového počasí. Tentokrát jsem se zaměřila na široké kalhoty. V tomto střihu vám bude příjemně, i když teploty vystoupají o trochu výš. Široké nohavice dokážou odpoutat pozornost od problémových partií a vytvořit skvělou siluetu. Když víte, jak na to, opticky zúží a jsou velice pohodlné. Můžete je nosit do práce, do města, také i na pláž. Kombinování je velice jednoduché. Sáhnout můžete po klasické košili, přidat sako, obout lodičky a vyrazit na pracovní schůzku, ale také je můžete obléknout přes jednodílné plavky a vyrazit v nich k vodě.

DSC06403

DSC06391_1

Široké kalhoty si mě získaly nejen pro svůj komfort, ale i kvůli tomu, že na první pohled vypadají velmi žensky a sexy. Tento dnešní outfit můžete využít do práce, na nákupy nebo na večeři, totiž  dodají celkovému outfitu ležérní trendy vzhled. V kombinaci s volánkovou halenkou budete působit elegantnějším dojmem, naopak slaměný klobouk celkový outfit odlehčí. Chybu však neuděláte ani kombinací s basic tričkem nebo s denimovou košilí. Na schůzku zvolte sandálky na podpatku, pro volný den tenisky či nazouváky.

DSC06389

DSC06449

 Ke každému pěknému outfitu patří stylové módní doplňky! Pokud chodíte venku za parného dne, sluneční brýle jsou pro vás téměř povinnost. Tvarů slunečních brýlí je nespočet, v letošním létě vedou různé tvary. Na prvních fotkách můžete vidět spíše jednodušší tvar, který se hodí ke každému outfitu a jen tak nevyjde z módy. Na posledních fotkách jsem zvolila extravagantnější kousek, a tady je důležité je správně nakombinovat s ostatními prvky v outfitu.

DSC06416

DSC06434

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice
Sluneční brýle GrandOptical / Kalhoty, halenka, klobouk, kabelka H&M

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána