Jste ráda extravagantní?

Před pár dny začalo oficiální jaro, teploty stoupají, slunečních dní je více, zimní deprese pomíjejí a to každému z nás určitě dodá více energie a více radostí, teď to všichni potřebujeme. Vždyť s úsměvem jde všechno lépe a ty koronaviry zničíme! Nezoufejme a věřme, že všechno bude jako dřív. Abychom si to čekání zpříjemnili, podívejme se společně na novou veselou a extravagantnější kolekci do butiku DESIGUAL.

atrium_39_of_118

atrium_43_of_118

atrium_35_of_118

 Jak už to tak bývá, s jarem je svět hned veselejší, a proto tato značka přináší tu správnou vlnu pozitivní energie do našeho šatníku. Není třeba čekat na letní sezonu, již teď se můžeme oblékat do šťavnatých odstínů žluté a různých veselých vzorů. Značka Desigual se vyznačuje svou jedinečností, pyšní se tvořivou extravagantností, které dohromady představují městskou, všestrannou a svěží módu. Bez obav můžete zvolit barevně výraznou květovanou bundičku a pod ní si obléct pestré vzorované šaty. Ani doplňky nejsou stranou. Letos hraje ženskost a pohodlí. Inspirujte se také praktickým baťůžkem a trendy teniskami. 

atrium_45_of_118

atrium_52_of_118

atrium_54_of_118

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v přízemí obchodního centra Atrium Palác Pardubice, v prodejně DESIGUAL.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥