Ještě není pozdě na nové plavky!

Léto je co nevidět u svého konce a vy ještě nemáte vybrané plavky na plánovanou dovolenou? Pak věřte, že je nejvyšší čas. Vyberte si takové, ve kterých se budete cítit skvěle a které vám konečně padnou. Základem je zvýraznit své přednosti a dát tak do pozadí možné nedokonalosti. Obecně platí, že výrazné vzory a textury přidávají na objemu a upoutávají pozornost. Naopak, tmavé látky bez potisku opticky zeštíhlují.

Tezenis_I_13

Tezenis_I_14

Tezenis_I_2

Tezenis_I_10

Pokud právě hledáte trendy plavky za příznivou cenu, tak neváhejte a vsaďte na značku Tezenis. Nová kolekce i výprodejové kousky plavek pro ženy vás určitě potěší! V prodejně naleznete velmi ženské a roztomilé modely, kde převládají zejména barvy červené, růžové, dále k létu patří proužky, puntíky, květy a samozřejmě i plavky doplněné o trendy zvířecí vzory či o romantickou krajku. V pánské kolekci naleznete nepřehlédnutelné vzorované kousky, ale i plavky v základních barvách. Letošní trendy jsou opravdu bohaté a myslím, že nebude problém, aby si každá z nás vybrala, spíš naopak bude těžké se udržet a neodejít z nákupů se zásobou plavek na několik let. Tak které krásky si vyberete?

Tezenis_I_3

Tezenis_I_5

Tezenis_I_4

Tezenis_I_16

A nezapomeňte obdarovat i svého partnera.

Tezenis_I_19

Tezenis_I_1

Veškeré zboží v tomto článku pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prodejně TEZENIS.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána