Jako pravá Francouzka

Venku již převládá chladné počasí, proto je třeba se i teple oblékat, proto začneme pěkně od vrchu. Já osobně obyčejně čepice nenasazuji na hlavu, protože mi nesluší, mezí mé oblíbené kousky patří klobouky, kapitánky, beranice. V dnešním článku jsem sáhla po baretu jako pravá Francouzka. Baret je hitem už nějakou dobu, takže pokud žádný ve své skříni nenajdete, je potřeba to napravit. K dostání jsou ve všech barvách, nejuniverzálnější je černá klasika, ale vedou spíše podzimní odstíny - šedá, camel, vínová... Ale ani výraznější odstín není špatnou volbou. Barva baretu nemusí být stejná jako kus vašeho oblečení, pokud je ale budete chtít sladit, dejte si pozor na přílišnou jednotvárnost outfitu. 

Orsay_22

Dnešní outfit jsem kombinovala a celkově ladila do francouzského stylu, protože francouzsky se umí oblékat naprosto dokonale. Základem jejich stylu je jednoduchost, elegance, minimalismus. Spojila jsem styl pařížských žen s aktuálními trendy a městským stylem.

Orsay_19

Orsay_31

Kožené kalhoty už jste mohli vidět v předcházejícím článku, ale tentokrát jsem sáhla po světlé barvě a free střihu. Do tohoto střihu jsem se úplně zamilovala, nejenže má vyšší pas, což je pro chladnější počasí velkým plusem, ale také sluší více typu postav. Kalhotám sluší halenka nebo formálnější košile, ale pokud je doladíte obyčejným trikem, chybu neuděláte. I když já mám na nohách lodičky, které perfektně ladí s baretem, sázkou na jistotu jsou ovšem kozačky nebo polobotky.

Orsay_11

Orsay_23

Protože francouzský módní styl je uvolněný a minimalistický (mimochodem francouzsky nenosí úzké džíny, nebo úzké trička),   zateplená volnější bunda v biker stylu je perfektní svrchní variantou na zimu. V posledních sezónách jsou tyto letecké bundy s kožíškem naprosto in. Dají se snadno kombinovat v podstatě se vším. Velmi trendy a šik vypadají v kombinaci s džínami či koženými kalhotami, ale krásně ladí i k sukni či šatům. Vybírat můžete z různých střihů a nemusíte zůstávat pouze u černé klasiky, ale klidně oživte zimní šatník světlým kouskem.

Orsay_28

Orsay_33

Celý outfit (kromě bot) pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v přízemí v prodejně ORSAY.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána