Jaké další šaty vám nesmí chybět v šatníku?

Velkým hitem v posledních sezónách jsou košilové šaty. Jejích délka je různá. Můžete si vybrat dle libosti a samozřejmě dle typu postav. V obchodech naleznete od mini délky až po dlouhé šaty po kotníky. Základem takových šatů je límeček a zapínání na knoflíky, cvočky nebo zip. Jeden takový kousek vám představuji v tomto článku. Skvělý a naprosto pohodlný kousek v podobě košilových šatů s nejčastější nositelnou délkou po kolena. Šaty se zapínají zipem a pásek dodá beztvarým šatům šmrnc. Co se týče bot, k takovým šatům si můžeme vzít od nízkých bot jako jsou tenisky, baleríny, slip-on boty, oxfordky, sandálky až po lodičky na vysokém podpatku. Možná se vám to nezdá, ale košilové jsou perfektně variabilní. Využijete k různým příležitostem, od pobíhání po nákupech, pracovního dne, odpoledne v parku či večerní akce a v šatníku se nikdy neztratí!

atrium_duben_44

atrium_duben_49

atrium_duben_25

Módní řetězce nabízejí košilové šaty ve všemožných barevných provedeních. Já jsem pro dnešek zvolila netypickou jarní barvu - khaki, která se více-méně vyskytuje v podzimních kolekcí. Tuto sezónu ji naleznete i v jarních či letních novinkách. Jedná se totiž o ležérní, elegantní a sexy barvu zároveň. Praktické šaty jsem zkombinovala s bílým denimem na bundičce, která celkový outfit nádherně rozsvítila. U jednoduchých šatů nezapomeňte ani na doplňky. Pokud nenosíte výrazné šperky, sáhněte třeba po nápaditých brýlích či kabelce s výraznějším vzorem. Zde můžete vidět menší kabelku do ruky s jarním motivem, která se dá krásně vzít i přes rameno jako crossbody. K tak laděnému outfitu nesmí chybět ani boty na podpatku ze stejného džínového materiálu. Pokud jste se do těchto šatů zamilovala a takový kousek ještě nevlastnite, vyrazte do obchodního centra Atrium Palác Pardubice a neodejděte s prázdnou. Věřte, že košilové šaty nikdy nevyjdou z módy.

atrium_duben_40

atrium_duben_29

atrium_duben_47

atrium_duben_46

Všechny kousky oblečení včetně doplňků (kromě bot) pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v přízemí v prodejně TIMEOUT.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána