FERATT FASHION pro dámy

Společnost Feratt je dynamická česká módní značka specializovaná na pánskou módu, ale i zde můžete najít exkluzivní oblečení pro dámy. Oblečení Ferrat zaručí dobrý dojem od prvního okamžiku a prioritou této společnosti je trvalá péče o zákazníky,  profesionální přístup vyškoleného personálu s důrazem na originalitu a celkový dojem veškerých outfitů. Při návštěvě této prodejny vás čeká ošacení pro ženicha, družičky, mládence a ostatní svatebčany, nabízí i vhodné oblečení pro nejrůznější společenské události jako jsou taneční, plesy, promoce apod. 

z_23_of_138

z_52_of_138

V dnešním článku vám přináším typy pro dámskou elegantní módu. Tak pokud se chystáte na svatbu, večírek nebo hledáte elegantní módu pro ženy pracující v administrativě či vhodné profesionální oblečení pro manažerky, určitě navštivte tuto prodejnu Feratt v Palác Pardubice. 

z_17_of_138

První královsky modré pouzdrové šaty jsou vhodné do práce, na obchodní schůzky, nebo také do divadla, na svatbu, kdy chcete podtrhnout svou ženskost. Pouzdrový střih je slušivý - kopíruje linii vašeho těla a díky šikovným detailům dokáže zamaskovat případné nedostatky. Pokud se chystáte na společenskou událost, zvolte výraznější doplňky - v podobě šperků na krku, nebo v tomto případě jsou dokonalým šperkem lodičky a důležitým bodem doplňků je také barevná kabelka.

z_8_of_138

z_6_of_138

Šaty jsou nepostradatelným kouskem každé ženy. A jako další kousek do vašeho šatníku jsme vybrala tyto nádherné jedinečné dlouhé šaty s květinovým motivem. Model vás jistě zaujme, střih dokonale zvýrazní ženské křivky. Šaty jsou ideální na různé společenské akce a každodenní nošení. Můžu vám zaručit, že v těchto šatech se stanete hvězdou každého plesu, večírku nebo party. Skvělé budou také pro družičky na svatbu. Vrchní část je vyrobená z jemného, vzdušného materiálu. Šaty ale mají zároveň kratší pouzdrový střih ve výrazné červené barvě. Celkové zpracování tohoto krásného kousku ve mně vyvolává příjemné vzpomínky plné svobody a nespoutanosti.

z_50_of_138

z_46_of_138

z_35_of_138

Šaty pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice,  v prvním patře v prodejně FERATT.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána