Elegantní z butiku Steilmann

Šaty dělají člověka, což platí dvojnásob v pracovním prostředí. Jestliže se denně pohybujete v obchodní sféře a potřebujete být elegantní, tak v dnešním článku vám přináším tip na úspěšný a nadčasový šatník. Vždycky se snažím při nakupovaní s klientkou trvat na kvalitě, když se jedná o business oblečení. Nenakupujte desítky různých kusů oděvu, ale zaměřte se na klasické nadčasové kombinace. Nohavicové kostýmy, pouzdrové sukně a šaty ke kolenům, saka, na léto lehké šaty.  S barvami na začátek moc neexperimentujte. Postavte váš šatník na dvou základních barvách, ke kterým budete postupně dokupovat doplňky a další kousky oblečení. První barvou je neutrální, například tmavě modrá a k této bych doporučila nějakou béžovou či pudrově růžovou. Nezapomínejte, že hlavní zbraní je ženskost, která by měla vyzařovat i z každého business looku. Inspirujte se těmi kousky na figurínách a věřte, že nešlápněte vedle. Využijete je v práci i na společenskou událost.

stailmann_47

stailmann_45

stailmann_41

Víte, že letošní barvou je má oblíbená a to modrá? Je to odstín, který mně osobně uklidňuje, dodává jistotu, sebedůvěru a také eleganci i respekt. Cítím se v ní velice příjemně. S modrou uspějete v zaměstnaní a vyrazit můžete i na slavnostnější příležitosti. Skvělou zprávou je i to, že sluší jak tmavovláskám i blondýnkám. Pokud se na modré oblečení netroufnete, zvolte v tomto odstínu doplňky. V tomto článku můžete vidět na figuríně šaty v nádherné modré barvě, a díky tomuto střihu budou slušet snad každé ženě. Zavazování v pase vytváří pěkný pas, tudíž je vhodné jak pro štíhlé, tak pro plnoštíhlé postavy. Malým dámám budou slušet šaty s vysokými podpatky, dámy s vyšší postavou si mohu dovolit i nízké boty či bílé tenisky.

stailmann_16

stailmann_23

Dalším skvělým kouskem je toto parádní sako. Právě takový ležérní blejzr je jedním z must-have kousků této sezóny. Výrazné barvou, jednoduché střihem, prostě neobyčejný kousek, který každý outfit stylově povýší. Oversized blejzr vypadá nejlépe s úzkými džínami či kalhotami nebo ho můžete obléct jako součást kostýmku. Pokud tápete jak ho dále kombinovat, tak mějte na paměti pravidlo: volný vršek (sako), upnutý spodek (kalhoty). Tento nádherný kousek oděvu unosíte jak do práce, tak i na rande, schůzku s kamarádkami nebo procházku s rodinou.

stailmann_25

stailmann_36

stailmann_38

Řekla bych, že muži se v dnešní moderní době oblékají někdy lépe než ženy. U Steilmanna vždycky vyberete krásné, kvalitní a nadčasové kousky i pro pány, kteří mají vysoké nároky na inteligenci a sílu osobnosti.

stailmann_13

stailmann_9

Všechny kousky oblečení včetně doplňků pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice,
v prvním patře v prodejně STEILMANN.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥