Elegantní a sexy nejen na Valentýna

Svátek sv. Valentýna se blíží a červená barva k tomu patří. Je nejen barvou vášně, erotiky, ale také je to barva krve a života. I když se stávající situací pravděpodobně na romantickou večeři do oblíbené restaurace letos bohužel nevyrazíte, ale to neznamená, že Valentýna nebudete slavit. Stačí si s partnerem udělat hezký večer při svíčkách doma, s dobrým vínem a jídlo si nechat dovézt až do postele. Možná tepláková souprava je právě vaším nejnošenějším outfitem posledních měsíců, klidně si ji nechte i v tento den, ale nezapomeňte také na svůdné prádlo, které si oblečte pod ní.

IMG_9302

IMG_9328

IMG_9333

Já jsem si pro vás připravila outfit v nepřehlédnutelném kabátu ve vášnivě rudé barvě, který využijete i na běžné nošení. Do těchto chladných zimních dnů se perfektně hodí, rozzáříte jak sebe, tak i okolí. Pokud nejste příznivcem této barvy, je kabát skvělým oděvem, protože ho nemusíte mít na sobě po celý den - kabát sundáte po příchodu do místnosti. Může být vaším odvážným kouskem do práce, na večeři či na jinou speciální příležitost.

IMG_9324

IMG_9310

IMG_9313

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána