Džínová bunda

Džínová bunda patří mezi univerzální kousky v dámském i pánském šatníku a teď je právě ideální období, kdy ji můžete ze skříně vytáhnout a nosit. Obchodní řetězce každoročně přicházejí se stylovými džínovými bundičkami, které vypadají trendy, a zároveň oživí jakýkoliv jednoduchý i nudný outfit. Na věšácích v obchodně narazíte na různé střihy, od klasických po oversize, dále vybírejte z různých barev - sáhnout můžete po univerzální bundičce v klasické modré, ale také po bílé, černé a na řadu přicházejí i různé barevné odstíny. Džíska je úžasným kouskem, který můžete vzít k čemukoli - jak na elegantnější příležitost, tak samozřejmě na volný čas.

DSC07480

DSC07458

DSC07494

Dnešní look může být inspirací pro narozeninovou oslavu jako host. Nápaditým kouskem celkového outfitu jsou jednoznačně šaty, které mne okouzlily zavinovacím střihem v mé oblíbené midi délce. A také klasickým košilovým límcem. Díky béžové barvě se dají perfektně a lehce kombinovat s jakoukoliv jinou barvou. Navíc sluší každé ženě a umí vytvořit velmi ženskou siluetu. Ať už máte postavu přesýpacích hodin nebo obráceného trojúhelníku, zavinovací šaty jsou to pravé. Zavazování vám zdůrazní pas, véčkový výstřih ukáže váš dekolt. Díky rozšiřujícímu se střihu schováte i širší boky. Já jsem je zkombinovala právě s univerzální džínovou bundou, která je skvělým parťákem pro chladnější počasí. U takového střihu šatů určitě volte nejlépe bundičku do pasu, aby vám pas vynikl. Na klasickou oslavu se hodí podpatky, pokud se oslava koná venku, vzít si můžete stylové polobotky. Závěr outfitu jsem doplnila trendy slaměnou kabelkou a nesmí chybět ani nádherná kytice pro oslavence.

DSC07484-Edit

DSC07394

Celkový outfit pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice.

Šaty, bunda, brýle, kabelka ORSAY,  boty BAŤA, květiny HOLANDSKÉ KVĚTINY.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána