Chtěla bys být originálnější? Vyzkoušej overal!

Ze zkušenosti při nákupech s klientkami si dovolím tvrdit, že overal je ještě stále velmi nedoceněný kus oblečení. Některé ženy ho milují (je nás bohužel málo), některé (většina) se mu vyhýbají, jelikož si myslí, že je velice extravagantní, nebo jim nesluší. To lze ale změnit správným nošením a správným výběrem střihu. Módní overaly z vás vytvoří opravdu elegantní ženu, která se nebojí vystoupit z řady. Chce to jen trochu sebevědomí. Overal oceníte především pro jeho praktičnost a univerzálnost! Pokud ráno váháte před otevřenou skříní nad outfitem, overal vyřeší vše za vás. Tento univerzální kousek stačí doplnit vhodnými doplňky a rázem dosáhnete jednoduchého, nadčasového, a přitom nepřehlédnutelného outfitu, který je v této letní sezóně nepostradatelný. 

DSC_1653

DSC_1641

Na overalu je úžasné i to, že perfektně může nahradit šaty či kostým (klasický i kalhotový). Ve zmiňovaném oblečení můžete působit na okolí formálně a příliš komisně, za to v overalu budete vždycky trendy a neokoukaná. Do práce zvolte jednoduchý elegantní model bez výstřihu, různých volánků či průstřihů. Na volný čas, večírek, či na dovolenou pravý opak. Do letního až tropického počasí se hodí rozhodně neupnutý, naopak čím volnější, tím lepší. Overalu se bát nemusíte ani když nemáte dokonalou postavu, ba naopak, mohu potvrdit, že overal se hodí pro jakoukoliv postavu. Ptáte se, jaký overal je ten pravý? Čeho se vyvarovat? Řiďte se následujícími radami a úspěch je zaručen!

IMG_4824

FullSizeRender_2_1

1. V potaz vezměte hlavně tvar vaší postavy. Definujte si, která část těla se vám líbí nejvíce, a na ni zaměřte hlavní pozornost. Například pokud máte štíhlé nohy, vyberte si overal s úzkými nohavicemi. Pokud se naopak pyšníte výstavním hrudníkem, top overal s výstřihem je to pravé pro vás!
2. Délku kalhot volte raději kratší, než takovou, ve které byste vypadala jako v půjčeném modelu od starší sestry.
3. Vyhledávejte volnější střih, než upnutý. U overalů nevypadá dobře, pokud vám těsně obepínají stehna a zadek. Zvolte určitě větší velikost než u běžného oblečení.
4. Než se overal stane vaším oblíbeným druhem oblečení ve vašem šatníku, do té doby se poohlédněte po jednobarevných, v neutrálních barvách. Vyhněte se květinovým či výrazným vzorům. Jestliže se chystáte na dovolenou, můžete si dovolit vybrat veselejší a výraznější barvy.
5. Víme, že i díky doplňkům lehce dotvoříme cílový dojem looku. U overalu platí, že méně je někdy více. Výrazné doplňky volte pouze pro večerní příležitost, pro každodenní nošení postačí boty, brýle, hodinky, kabelka. Overal je sám o sobě originálním druhem oblečení, ten nepotřebuje výrazné doplňky. 

Když ho ještě nemáte nebo jste ho zahodila hluboko do skříně, nastal správný čas mu dát ještě jednu šanci. Zkuste to a uvidíte, že si ho budete chtít oblékat častěji. 

077

083

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, či toužíte po změně zevnějšku sebe samotné, nebo potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, tak nakupování se stylistkou je tím ideálním řešením! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Pokud máte zájem o mé služby stylistky, využijte je bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Registrujte si volné termíny zde.

DSC_1616

Mějte se krásně a těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána