Černé džíny sluší každému

Nejklasičtější kousek našeho šatníku. Samozřejmě džíny. Nestárnoucí klasika v podobě skvěle padnoucích úzkých džínů by ve vašem šatníku neměla chybět. Tentokrát jsem pro vás vybrala černé barvy, které stojí za to vlastnit. Pokud tápete a nevíte, co si zrovna dnes obléknout, tyto džíny budou skvělou volbou. Mají na sobě ozdobné kamínky a hodí se snad ke všemu. Nosit se dají i do práce.

atrium_69_of_118

Jak vidíte na dnešních fotkách, ani černo-bílá klasika nemusí byt nudná. Přidejte k outfitu lodičky nude barvy a můžete klidně vyrazit i do práce nebo na pracovní neformální schůzku. Tričko lehce zakasejte do kalhot a nechte vyniknout štíhlý pas. Celkový první outfit jsem oživila velice slušivou džínovou bundou, která se perfektně hodí do jarního slunečného počasí. V ruce nesmí chybět ani praktická kabelka.

atrium_71_of_118

atrium_79_of_118

atrium_67_of_118

Džíny, které působí elegantně, doplňte teniskami, tričkem s potiskem a místo kabelky klidně zvolte batůžek. Přehoďte přes sebe vzorovaný hřejivý cardigan, ten vždycky zaujme a zároveň je praktický do chladnějších dnů. Táto druhá kombinace je chic a jen tak neomrzí. V tomto typu outfitu není žádoucí příliš velký kontrast. Barevný outfit může vypadat perfektně, ale v tomto případě naprosto stačí výraznější trendy tenisky, které jsou jednozačně třesničkou celkového looku.

atrium_86_of_118

atrium_98_of_118

atrium_96_of_118

atrium_91_of_118

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v přízemí obchodního centra Atrium Palác Pardubice, v prodejně DESIGUAL.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥