Business casual dress code

Pokud  máte v práci stanovený dress code je dobré se ním řídit a nejít proti proudu, nemuselo by se vám to vyplatit. Určitě je důležité jaká je vaše pozice a jak je stanoven firemní dress code, ale také záleží na tom, jak vypadat skvěle a originálně v zaměstnání. Opět má oblíbená fráze, která platí i v tomto případě "I šaty dělají člověka".

0_nude

V dnešním článku vám přináším konkrétní inspiraci pro business casual dress code, což znamená formální, ale přesto ležérní obchodní styl. Můžete zvolit elegantní oblečení - šaty, sukně, halenky, saka a také velkou roli hrají elegantní kalhoty. Perfektně se kombinují s různými vršky a každý den můžete vykouzlit jiný elegantní outfit. Možností je spousta. Důležité doporučení. Výstřihy u vršku musí byt co nejmenší, ať to nepůsobí příliš vyzývavě. Materiál by měl být příjemný a prodyšný. Myslete na to, že v oblečení strávíte značnou část dne, jak v kanceláři, na schůzkách i za volantem a právě nevhodně zvolený materiál se může projevit i na vaší efektivitě. Když máte často důležité meetingy, obchodní jednání, tak i díky outfitu budíte první dojem. Jedná se o podstatnou záležitost, kterou mnoho lidí bohužel podceňuje, a proto si pamatujte, že první dojem se nikdy neopakuje.

1-nude

2-nude

Já jsem zvolila minimalistický business casual dress code v neutrálních béžových odstínech. Nude není nudné. Ale samozřejmě tento outfit se dá i krásně oživit různými doplňky - extravagantními brýlemi, barevnou kabelkou či botami. Co se týče šperků do práce, noste méně než více. Nejlepší variantou jsou nadčasové šperky, které můžete nosit každý den - diamantové pecky či klasické malé perly. Doporučená délka náušnic je maximálně 5 centimetrů. Určitě nesmí chybět hodinky a ty by měly být kvalitní a skvěle vypadající. Protože nadcházející rána bývají chladnější, nebojte přes sebe přehodit trenčkot, který nesmí chybět v žádném dámském šatníku. Celkový outfit působí elegantně, čistě a stylově zároveň.

3-nude

4-nude

5-nude

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána