Black & White

Znáte to. Jako každé ráno zvoní budík. Tentokrát si ale ještě chcete chvíli pospat a vypnete ho. Když opět otevřete oči, zdá se vám, že jste si jenom na chvíli zdřímli, ale hodiny ukazuji něco jiného. Takže přichází ranní honička, chvíle, kdy spěcháte do práce a stojíte před šatníkem. Bohužel předem připravený outfit nemáte a nemáte ani čas nic vymýšlet. Takže sáhněte po něčem jednoduchém, ale zároveň pohodlném, protože máte před sebou náročný pracovní den. Musíte se ukázat v kanceláři, následují obchodní schůzky autem a aby toho nebylo málo, na závěr pracovního dne vás čeká večírek. Co s tím? Jednoznačně sáhněte po eleganci, na kterou se můžete vždycky spolehnout.

0_uvodni

V takovém případě jsem vám připravila black and white outfit splňující požadavky pro tento den a ve kterém budete vypadat k světu. Spojení černé a bílé si zamilovala již v 60. letech krásná Coco Chanel a i v jejím šatníku můžeme hledat inspiraci. Navíc, pokud milujete jednoduché a čisté oblečení, tak tato kombinace vždycky zaujme a hlavně nikdy nezestárne. Důležitou výhodou je, že je můžete snadno kombinovat.

1

2_1

Bílou spousta lidí nenosí, protože je v mnoha ohledech nepraktická. Proto jsem i já zvolila více černé barvy, ale pokud je bílý prvek správně dosazený do černého outfitu, může to vypadat fantasticky. Kostky, proužky, či jiné vzory dokážou náš šatník velmi oživit a dodat každému outfitu pořádný šmrnc. Příkladem jsou i tyto praktické kalhoty, navíc skvěle vypadají v elegantním či sportovním stylu. Pro náročnější den jsou pohodlné boty nutností a tyto černé šněrovací baleríny do špičky navíc vypadají sexy a elegantně. Špičatá bota vždycky opticky prodlužuje nohu. Pro ryzí eleganci na denní nošení v tomto ročním období se hodí klasické černé sako. Večerní posezení si ale žádá zajímavější kousek, tehdy sako jde stranou a nechte oživit celkový look sexy detailem. Top s odhalenými zády vypadá naprosto rafinovaně.
Tak ať už se chystáte do práce, do města, večer do společnosti, v black and white budete vždy elegantní a stylová.

4

5_1

Kalhoty F&F / Top ZARA / Sako MANGO / Boty podobné naleznete v prodejně DEICHMANN

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána