Základ šatníku: Kvalitní kabát

Jakmile se podzimní teploty přibližují k nule, na scénu přichází oblíbený kousek svršku a to kabátZimní kabát je důležitý,   jde o investici na několik sezón, takže s jeho výběrem se není třeba unáhlit. Až najdete svůj ideální kabát, už ho nebudete chtít sundat. Vím o čem mluvím. Pokud zvolíte správný slušivý střih, tak věřte, že vám vydrží dlouho. Kabáty se hodí pro každou postavu a dají se unosit tehdy, když se chcete v zimě zahřát a cítit se elegantně i pohodlně zároveň. Tvaruje naši postavu a určuje náš módní styl. Pamatujte, jeho vzhled je velice důležitý. Je to první z věcí, které si na vás každý všimne, a pravděpodobně bude vaším parťákem pár nadcházejících měsíců.
 
23473178_1775139455829696_966864844229777730_n
 
Pokud vám chybí v šatníku zimní kabát, tak při jeho koupi dbejte na několik základních bodů: 
 
1. Vybírejte raději přírodní materiály.
2. Vybírejte střih jednoduchý, nadčasový a zbavený všech pomíjivých sezónních trendů. 
3. Důležitým kritériem je správně zvolená délka a velikost kabátu. Nikde vás nesmí tlačit a nijak omezovat. Určitě kabát pečlivě vyzkoušejte.  
4. Koukejte spíše na černou, béžovou nebo šedou barvu. Výrazné barvy se rychle okoukají. Samozřejmě až podlehnete kabátům, tak vedle základních barev určitě přijde řada i na výrazný kousek!
 
V zimních měsících je kabát nejpoužívanější položkou našeho šatníku, proto to musí být kousek, který si dokonale zamilujeme.
 

94C0056_1200px

23219838464_e85dcf2bfd_o

Já osobně nosím kabáty od podzimu až do jara. Neříkám, že nesáhnu po chlupatých vestách, kožiších, parkách či zimních bundách, ale nic nehraje na podzim a v zimě tak zásadní roli jako zmiňovaný kabát. Ve svém šatníku vlastním několik kousků a každou sezónu je ráda doplňuji. V dnešním článku můžete vidět můj nejnovější kousek v camel barvě. Kabát jsem pořidila v obchodním centru ATRIUM Palác Pardubice, butik Pietro Filipi. Jeho ikonický střih lichotí každé postavě a navíc přirozená, nevtíravá velbloudi barva dovoluje tuto klasiku doplnit a aktualizovat téměř jakoukoli módní barvou. Kabát v tomto odstínu je rozhodně jedním ze základu šatníku a se stále se přibližující zimou se vám zkrátka bude hodit. Navíc s dobrou  kvalitou, na které se dá postupně stavět,  můžete ho nosit roky. Pamatujte, správný základ je klíčem k úspěchu!
 
DSC_2187
 
DSC_2122
 
DSC_2175_1
 
DSC_2168_1
 
DSC_2137
 

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, či toužíte po změně zevnějšku sebe samotné, nebo potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, tak nakupování se stylistkou je tím ideálním řešením! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Pokud máte zájem o mé služby stylistky, využijte je bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Registrujte si volné termíny zde.

Mějte se krásně a těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána