Základ šatníku: Černé kalhoty

Každá holka i žena potřebuje aspoň jedny černé kalhoty, ve kterých se bude cítit dobře. Pokud ještě nemáte černé v klasickém rovném střihu, nesmutněte, přináším vám náhradní typy. Důležitým bodem, podle kterého takové kalhoty vybírat, je slušivý střih lichotící právě vašemu typu postavy. Potom si je můžete dovolit obléknout jak do práce k hedvábné blůzce a lodičkám, tak i na procházku k jednoduchému tričku a k pohodlné obuvi.


Prvním typem přináším kalhoty, které přišly do módy před pár lety a to jsou kalhoty s nižším sedem. Ženy se do nich buď zamilovaly nebo vůbec takovému trendu nepodlehly. Do které skupiny patříte vy? Já jednoznačně do první. Zbožňuji tento střih, protože jsou velice pohodlné a příjemné na nošení, ale taktéž mají několik využití. Lze je různě kombinovat, kdy je lze zvolit pro volný čas, do práce i na večírek.

DSC_1218

DSC_1298

DSC_1281

DSC_1163

Základem šatníku pro současnou ženu jsou také kožené kalhoty bez jakéhokoliv zdobení. Pokud se vám zdají kožené až moc rockové, pořiďte si kalhoty s koženkovým efektem. Přesně takový kousek můžete vidět i v dnešním outfitu. Kůže i její imitace je nesmrtelná, navíc je to snad jediný bezkonkurenční materiál, který perfektně vypadá společně s ostatními černými kousky. Tento typ kalhot můžete kombinovat ležérně s teniskami i vysoce elegantně s tenkými jehlami.

DSC_2695u

DSC_2732u

DSC_2653u

Posledním typem, čím nahradit klasické elegantní kalhoty, jsou dobře padnoucí černé džínové skinny. Nejenže jsou super zeštíhlující, ale hlavně velice univerzální a hodí se na jakoukoliv příležitost. Můžete je využit jak na volný čas, do přírody, na nákupy, ale také do práce či jinou slavnostnější příležitost. Nejsou ani náhodou nudné, naopak, s perfektním střihem vytvoříte od stylového sportovního outfitu až po rafinovaně elegantní look. Věřte, že ani s tímto kouskem nikdy nic nezkazíte a můžete je nosit prakticky neustále, aniž by vás někdo podezříval, že nemáte nic jiného na sebe.

DSC_1358

DSC_1377

DSC_1369_1

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, či toužíte po změně zevnějšku sebe samotné, nebo potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, tak nakupování se stylistkou je tím ideálním řešením! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování.
Pokud máte zájem o mé služby stylistky, využijte je bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Registrujte si volné termíny zde.

Mějte se krásně a těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána