Svůdná (nejen) na Valentýna

I když se Valentýn blíží, rozhodně by to neměla být jediná příležitost si pořídit nádherné prádlo. Určitě stojí zato předvést partnerovi na tento svátek nějaký nádherný kousek, každý muž to jistě ocení, ale nezapomínejme na sebe a udělejme si radost pěkným kouskem kdykoliv.  V obchodech nalezneme spoustu nádherného prádla - můžeme si vybrat z různých střihů, modelů, materiálů..dle naší libosti. Najít tu správnou, perfektně padnoucí,  bývá občas pěkný oříšek, ale nezoufejme, zkoušení je nejlepší způsob jak se k ní dostat. Správná podprsenka by měla perfektně sednout, být pohodlná, nezarývat do těla či nás někde škrtit, ale hlavně, měla by nám padnout do oka na první pohled. I tato podmínka je důležitá, protože právě tento kousek dokáže povzbudit sebevědomí ženy.

IMG_2866

IMG_2867

IMG_2868

IMG_2914

V dnešním článku se budeme věnovat romantickému materiálu, kterým je rozhodně nesmrtelná krajka. Pokud vám ve vašem šuplíku chybí, je nejvyšší čas to změnit. Pamatujme, že krajkový kousek v jakékoliv barvě je nejpodstatnějším kouskem spodního prádla každé ženy. Krajka působí nejen romantickým dojmem, ale taktéž neodolatelným či vzrušujícím i velice elegantním. 

IMG_2865

IMG_2870

IMG_2869

Bílá, či tělová/nude barva spodního prádla je v současné době velmi oblíbená, symbolizuje svobodu, uvolněnost a hlavně přirozenost. Pokud se necítíte na odvážnější barevné provedení, tak barva kůže je pro vás ten správný odstín. I jemné tóny mohou působit vzrušujícím dojmem.
Černá je sexy klasika, kterou můžete nosit denně , neomrzí se a pořád je trendy. Pokud chcete černou trochu oživit, tak krajka je ten správný detail.
Červená je barva lásky, vášně a touhy. A jestli se k něčemu opravdu hodí, tak jednoznačně na spodním prádle. Kompromisem pro méně odvážné, které se ale přesto rudé barvy úplně vzdát nechtějí, jsou černé modely s akcentem červené. Barvy dokážou ovlivnit naši náladu, naše pocity, mají své kouzlo a nošení barevného spodní prádlo pomůže nám odolat stres, zklidnit a celkově zpříjemnit den. Proto nekoukejme jenom na trendy a módní vychytávky spodního prádla, ale hlavně na to, v kterém se cítíme nejlépe.

IMG_2871

IMG_2902

IMG_2885

IMG_2873

IMG_2876

Dnešním článkem jsem se inspirovala spodním prádlem z prodejen Intimissimi, Lindex, příště se můžete těšit na další kousky značky Triump, Calzedonia, či H&M. Všechny prodejny naleznete v obchodním centru Atrium Palác Pardubice.

A nakonec rada pro vás: Nenuťte se do ničeho v čem nenaleznete své pohodlí! Víme, že i oblečení dělá člověka, ale stejně důležité je ale i to, co nosíme pod ním. Věřte, že do kvalitního spodního prádla se vyplatí investovat vždycky!

Mějte se krásně 

Vaše stylistka Adriána