STAŇTE SE KRÁLOVNOU VEČÍRKŮ!

Silvestr je za rohem a právě to sváteční období je ideálním prostorem pro různé vánoční večírky, párty, plesy. Určitě každá z nás si na zevnějšku dává velice záležet a snaží se na takové večerní příležitosti vypadat půvabně a ohromit tak všechny kolem. Inspirujte se tedy mými tipy, díky kterým budete královnou celého večera.

fcf5fdcb4e55f38d389403d9e3725b67

TŘPYT
Silvestrovskému outfitu by neměly chybět výstřednější prvky, ať už se jedná o střih, materiál nebo barvy jednotlivých kousků v modelu. Pokud jste skrytou milovnicí všeho třpytivého – právě teď si totiž opravdu přijdete na své! Hitem číslo jedna byly a budou vždycky nejvíc flitry. Pokaždé, když o vás zavadí i ten sebemenší reflektor, rozzáříte se. Ne jen jako nějaká hvězda, ale vaše bude celé nebe. V tónech drahých kovů si můžete vybrat šaty nebo zvolit top či střihově nápadnější overal. Třpyt sluší i botám, psaníčku a samozřejmě šperkům, i když půjde třeba jen o bižuterii. Třpytivé prvky v outfitu můžete vyvážit například černou klasikou.

silvesteroutfit

0mwou9-l-610x610-karinafashionland-dress-coat-shoes-bag

RAFINOVANÁ ČERVENÁ
Červená k Vánocům neodmyslitelně patří. Neexistuje nic efektnějšího než červené šaty, které z vás udělají hvězdu večera. Nosit rudou toaletu znamená především sebrat odvahu a nebát se být vidět. Ovšem za předpokladu dodržení několika pravidel. Vždycky musí skvěle padnout a maximálně slušet. Pokud si obléknete ten správný model, všechny oči se upnou na vás. Do elegantnějších podniků ale raději zvolte rafinovanější a méně dráždivé střihy a délku alespoň po kolena.

e6145629820b7ca3e87f26be3e7ad3d0--olay-red-carpet-looks

df2a164256bd695eb69b329011811967

KLASICKÁ ČERNÁ
Velmi elegantně zapůsobíte klasickými černými šaty či v dlouhém černém overalu. Jednobarevné černé šaty jsou vždycky dobrou volbou, ale na silvestrovskou párty můžou působit samy o sobě tak trochu fádně, proto se můžete ve výběru doplňků pořádně rozvášnit. Barevnou jednotu modelu pak úmyslně narušte masivním náhrdelníkem, flitrovanou kabelkou nebo třeba vsaďte i na třpytivé lodičky. K večerním šatům patří vysoké boty, čím vyšší, tím efektnější. Závěrečný až rafinovaný úspěch každého jednoduchého outfitu dosáhnete červenou rtěnkou a lakem na nehty. V takové kombinaci okouzlíte přítomné hosty svojí krásou a eleganci.

ny2

13062a8e0dbb2ce1b75bf8a3360d1c36

SAMET
Pro večírky jsou stvořené i módní trendy, které ovládly celou loňskou a letošní sezónu. Je to luxusní samet. V kombinaci s romantickou krajkou jednoznačně zazáříte. I když je to velice luxusní materiál, bohužel nebude sedět každému. Ale když už na to máte, předveďte své křivky a věřte, že se v něm budete cítit skvěle. Na Silvestra si klidně můžete obléknout i sametové šaty až na zem a navíc s odhalenými zády budete maximálně svůdná. Upoutat pozornost hravě zvládnete i v sametových lodičkách barevně sladěných s kabelkou. Pokud tyto dva kousky budou výrazně barevné, celkový outfit vyvažte neutrální černou. V sametu budete působit velmi luxusně, trendy a elegantně zároveň.

saty

to_je_jedno_si_to_tam_ulozim

Závěrem bych chtěla říct, že pro každého znamená sváteční oděv něco jiného. Záleží do jaké společnosti a kde máte namířeno, jen nezapomeňte, že vždycky prezentujete samy sebe. Ať už si vezmete na sebe cokoliv, rozhodně se musíte cítit dobře a sebejistě.

ATRIUM_stylistka_1920x595-image1360x593

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, či toužíte po změně zevnějšku sebe samotné, nebo potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, tak nakupování se stylistkou je tím ideálním řešením! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Pokud máte zájem o mé služby stylistky, využijte je bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána