První módní proměna: Trendy barvy letošního podzimu

Každá moderní žena chce být trendy, líbit se sobě i okolí, proto vyhledává různé inspirace na internetu, v módních magazínech i v obchodech. A právě v dnešním článku věnuji několik vět proměně, která se konala 5.listopadu v obchodním centre Atrium Palác Pardubice. Slečna Petra neváhala a soutěžila na našich FB stránkach, kde hlavní výhrou byla módní proměna v hodnotě 6.000Kč na nákupy s doprovodem - módním stylistou Kájou Pavlíčkem a se mnou. Představuji vám tedy sympatickou a milou vítězku Petru, s kterou jsem si užili příjemné fashion odpoledne.

IMG_0260

IMG_0273

IMG_0094

Touto proměnou jsme poukázali na trendy letošního podzimu a zároveň slečně poradili jak jednotlivé oblečení kombinovat a vytvářet nové jednoduché a zároveň stylové outfity. Trendů na letošní podzim je neskutečné množství, ale důležitou úlohou každé z nás si vybrat to, co se nám líbí a hlavně to, co je příjemné, pohodlné i praktické na nošení. Co se týče barev, volili jsme typické podzimní barevné kombinace - vínová, béžová, khaki. S univerzální a nadčasovou bundou s asymetrickým zapínáním nikdy neuděláte chybu, sluší skoro všem a dá se nosit s čímkoliv a celoročně. Křivák je rozhodně nepostradatelným kouskem v šatníku. A když jsme u jednotlivých kousků oblečení, které nepodléhají módním trendům, tak zde patří i klasická bílá košile vyčnívající zpod bundy. Dalším kouskem jsou trendy khaki kalhoty, ke kterým jsem zvolili jednoduché elegantní vínové kotníkové kozačky hodící se na jakoukoliv společenskou či volnočasovou událost. A co dokáže každý outfit povznést na vyšší úroveň? Rozhodně doplňky či detaily. Na slečně můžete vidět úžasný vínový klobouk a lehce převázanou šálu u krku a z obyčejného outfitu vzniká nápaditý a stylový look.  Dnes se už nemusí ladit kabelka s botkami, vše záleží na naši fantazii a stylu. Petře jsme ještě na závěr dokoupili světle hnědou větší kabelku, kterou může nosit jak do školy, nákupy i volný čas a pohodlné kotníkové kozačky bez podpatku Baťa.
Důležité u této proměny bylo, aby se slečna cítila dobře a pohodlně a myslím, že se nám to krásně povedlo. Co říkáte vy na tuto proměnu?
 
IMG_0086
 
IMG_0291
Vítězka má na sobě:
Boty a Kalhoty CAMAIEU/ Košile a Bunda ORSAY / Klobouk a Šála PROMOD 
Hair styling CUT&COLOR, Líčení SEPHORA 
IMG_0279
 
IMG_0521
 
IMG_0305
Pokud se vám tato proměna líbila a máte zájem o nakupováni se mnou, objednejte se zde.
 
Mějte se krásně a brzy se zase budu těšit ❤️
Vaše stylistka Adriána