Podzimní pánská inspirace

Pánové, nevíte, co na podzim na sebe? Inspirujte se tímto outfitem. Nejdůležitější je se obléct dokonale ve spojení nejnovějších trendů i nestárnoucí klasiky. Vždycky to funguje a vždy to stojí za to! Hlavním až důležitým bodem je být pokaždé upravenýpozitivně naladěný. V dnešním článku vám přináším tip jak sestavit stylový outfit během minuty na běžný den, pracovní schůzku či na rande. 

DSC_1972

DSC_1973_1

Oblečení, které budete vždycky rádi nosit a lehce kombinovat jsou dobře padnoucí džínystylové tričko. Celkově, tmavě modré džíny jsou v pánském šatníku nejoblíbenějším kouskem. Stejně tak jako džíny, i bílé tričko je základním prvkem dobrého a hlavně slušivého outfitu. Protože je podzimní počasí v plném proudu, přizpůsobíme i barvu trička tomuto ročnímu období. Letošní podzim vládne kromě jiných i odstín zelené a navíc se perfektně hodí k světlé pleti. Zatímco džíny mohou vypadat dobře v upnutém a volném provedení, u trička platí, že by nemělo být ani příliš volné, ani příliš upnuté. Posledním oděvem je ikonický a nestárnoucí módní kousek - kožená bunda, kterou byste měli mít aspoň jednu ve svém šatníku. Pokud vsadíte na kvalitu, pak vězte, že vám kožená bunda vydrží léta a stále bude vypadat jako nová. Můžete ji nosit v každém věku, jen přizpůsobíte styl. Navíc se velmi snadno kombinuje s ostatním oblečením. Vypadá perfektně k džínovině a stejně tak se perfektně hodí k ležérním kalhotám. Pamatujte, že kožená bunda je nadčasový kousek, který jen tak z módy nevyjde.

DSC_1964_1

DSC_1977_1

DSC_1965

Elegantní, stylové a pohodlné, tak by se daly označit populární kotníkové boty tzv. chelsea.
Tyhle boty z hladké kůže na nízké podrážce jsou velice módní a elegantní záležitostí. Jsou taktéž k dostání i ze semišového materiálu a v různých odstínech, které jsou méně elegantní spíše volnočasovou obuvi. Můžeme je kombinovat se slim kalhotami i s džínami. A skvělé je, že se dají nosit celoročně.

DSC_1981

DSC_1979

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, či toužíte po změně zevnějšku sebe samotné, nebo potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, tak nakupování se stylistkou je tím ideálním řešením! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Pokud máte zájem o mé služby stylistky, využijte je bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Registrujte si volné termíny zde.

Mějte se krásně a těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána