Nedejte na pověry! Maxi šaty sluší všem.

Pokud uslyšíte "maxi dress" či "maxi skirt", tak už budete vědět, že se jedná o dlouhé šaty a sukně sahající až na zem. Jsou velice pohodlné a zároveň velmi ženské kousky oblečení, které vám nesmí chybět v letním šatníku. A navíc s nimi budete opravdu trendy. Více se dozvíte v dnešním článku.

IMG_8138

IMG_8140

IMG_8141

Možná si říkáte, že na ně nemáte správnou postavu, ale nebojte se, spolehlivě zakryjí všechny vaše nedostatky. Naopak, dokážou však i vaše křivky také patřičně vyzdvihnout. A také je můžete obléci na více příležitostí. Už dávno neplatí pravidlo, že dlouhé šaty či sukně sluší jen vysokým a štíhlým ženám. Naopak, i s drobnou postavou nebo i s nějakým kilem navíc dokážete tento kousek unosit s naprosto dobrým pocitem a rozzářit ulice. Nabídka obchodních řetězců je dostatečně široká a bohatá. Záleží jen na vás, který střih, barva se vám líbí nejvíce, ale také nezapomínejte, co vám bude slušet. Můžeme vybírat od jednoduchých střihů, áčkových, hippie či úplně upnutých. A pokud máte chuť na barevné, vzorované, batikované, krajkové či pouze jednobarevné, záleží už jen na vašem pocitu a hlavně ať se líbíte samy sobě.

Pokud nevíte co si máte obout k dlouhé sukni nebo šatům, tak je to naprosto jednoduché.  Ženy s nižší postavou sáhněte po vysokých podpatcích, ale skvělým pohodlných kouskem jsou i boty na platformě, které také účel splní. Pro ty z vás, které nemáte s výškou problémy, budou skvělou volbou sandály s rovnou podrážkou či jiné placaté elegantní boty.

DSC_0574

DSC_0595

DSC_0570

V dnešním článku vám přináším několik mých outfitů, kde vede minimalismus. V těchto základních nadčasových  barevných odstínech - černé, bílé, červené, zazáříte vždycky, a to ani nemusí byt módním hitem sezóny. Tyhle letní kousky můžete nosit na den, ale také na večerní příležitost a hlavně je oceníte na dovolené. Přehodíte je přes plavky a hned si můžete z pláže odskočit do restaurace nebo okouzlit partnera na romantické večeři na pláži. V dlouhých šatech i sukni budete vždycky vypadat jako křehká a něžná bytost. Tak neváhejte, a pokud nevlastníte minimálně jeden model, jděte do nich. Vždycky, když vidím ženu v maxišatech, musím uznat, že jí sluší. A může mít třeba velký zadek, bříško, silná stehna, široké boky. Tento ženský střih to všechno nějak decentně zahalí, postavu ucelí, opticky protáhne, tím pádem dodá sebevědomí. 

DSC_0859

DSC_0861

DSC_0786

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, či toužíte po změně zevnějšku sebe samotné, nebo potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, tak nakupování se stylistkou je tím ideálním řešením! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování.
Pokud máte zájem o mé služby stylistky, využijte je bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Registrujte si volné termíny zde.

Mějte se krásně a těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána