Jak probíhají NÁKUPY SE STYLISTKOU?

Nevíte, či nemáte odvahu se přihlásit o novou službu, kterou poprvé nabízí obchodní centrum Atrium Palác Pardubice, naprosto ZDARMA? Ještě nevíte o čem mluvím? Je to služba "NÁKUPY SE STYLISTKOU". Také si v duchu říkáte, že je to super novinka, že byste potřebovala poradit? Občas či ba neustále tápete při výběru oblečení nebo si myslíte, že to nepotřebujete a že sama víte nejlépe, co vám sluší? Chtěla byste si někdy vyzkoušet nákup se stylistkou? Neváhejte a nepropásněte tuto jedinečnou novinku a nechte se doprovázet na nákupech do vašich oblíbených nebo mnou doporučených obchodů, kde vám poradím jak vybrat to nejlepší oblečení, které podtrhne vaši jedinečnost a prožijte svůj čas věnovaný pouze vám. 

A jak taková schůzka vlastně probíhá?

Prvním krokem je domluvení termínu se stylistkou - rezervace. V domluvený termín přichází seznámení s klientkou a prohození několika slov, abych věděla, co ráda nosí a jaký styl vyhledává ona sama. S klientkou se společně zaměříme na problematiku, či objasnění věcí - s čím konkrétním potřebuje poradit, jaké má přání a představy. Každá jsme jiná, proto ráda uvítám i sdělení, v čem se klientka nerada cítí a jaký druh oblečení vůbec nevyhledává. Je nutné říci, že klientku k ničemu nenutím a ani se nesnažím ji manipulovat do nákupu zboží, ve kterém by se necítila dobře. Jde mi hlavně o váš pocit a především se musíte líbit sama sobě! Služba stylistky trvá 60minut, takže po pár minutách se vrháme přímo po obchodech a jdeme na to! Procházíme spolu několik obchodů, vybíráme oblečení, případně kombinujeme a samozřejmostí je, vše si zkusit na postavě. Skoro pokaždé vypadá oblečení jinak než na ramínku či figuríně. Každá žena může vypadat hezky a dobře se cítím v tom, co má na sobě, stačí správně zvolit střih, barvy a ukázat její styl. Mým cílem je najít to správné oblečení, aby jste z věcí, které si vyberete, měla radost a užitek. Jde mi taktéž o váš pocit, protože tato služba Nákupy se stylistkou probíhá vždycky nenuceně a věřím, že i příjemně, jako byste nakupovala sama.

Postupně přicházíme k dnešním fotkám, kde můžete vidět i přímo průběh, co se dá zvládnout během 60minut nakupování se stylistkou. A na scénu přichází klientka Jana, seznamte se.

DSC_0172

Klientka díky své profesi přichází často do styku s klienty a taktéž hodně času tráví ve své kanceláři. Její požadavek byl jasný, vytvořit celodenní outfit: do práce, pro volný čas a na pracovní party. Její oblíbený styl je elegance a cítí se dobře v sukních či šatech. Mnoho žen nakupuje oblečení většinou spontánně a impulsivně, nemyslete si, mám to taky tak, ale při vytváření pracovní garderoby se to však moc nevyplácí. Je fajn mít jasno o možných kombinacích a dokupovat jednotlivé kousky cíleně.

Nákupy probíhaly v prvním patře obchodnícho centra v obchodě Steilmann a Hilfiger Denim a Guess.

DSC_0175

Prvním outfitem jsme měli jasno, klientce si velice líbil naprosto jednoduchý styl šatů, který nikdy neurazí a hodí se do její zaměstnaní. Přesně takový basic kousek šatů se dá jakkoliv kombinovat. Doplňky jako šperky jsou ženské a ty nikdy nezklamou. Jednoduchý jednobarevným svetříkem nezklamete také a co je důležité,  unosíte ho  k čemukoliv. Pokud chcete být trendy a zpestřit celkový outfit, sáhněte po vzorovanému ponču a máte vyhráno. 

DSC_0203

DSC_0260

DSC_0214

DSC_0270

DSC_0237

DSC_0250

Druhý outfit poukazuje, že i míchání vzorů se vyplácí. Nádherná, elegantní puntíkovaná halenka v  kombinaci s jednoduchou pouzdrovou sukní vypadá celkově velice žensky a vytváří dokonalý business casual. Pokud si nechcete brát sako, venku je chladněji  a  po práci se chystáte ještě na poloobchodní kávu, příjemný úpletový kousek, v našem případě pončo, zajistí dostatek pohodlí a zahřeje. 

IMG_3108

IMG_3114

Další look je vytvořený jako volnočasový. U tohoto outfitu není třeba říct víc, než příjemný, pohodlný, vhodný pro každodenní nošení a nikdo proti němu nemůže nic namítnout.

IMG_3128

DSC_0291

IMG_3131

IMG_3154

IMG_3157

A nakonec se dostáváme k poslednímu outfitu, který je zaměřený na pracovní party. V tomto případě se nejedná o žádný noblesní večírek, takže tmavé džíny se naprosto hodí. Tady můžeme vidět lehký dotek módních trendů, ať už ve formě aktuálního střihu halenky, či detailu na kožené bundičce, na takovou příležitost je vždycky vítaný odlišný look než běžný kancelářský. Jakou barvu kabelky zde zvolit, to je už čistě na vás.

IMG_3135

IMG_3140

IMG_3144

IMG_3146

DSC_0295
Líbí se vám tyto celodenní outfity?  Pořád ještě přemýšlíte o nakupování se stylistkou? Tak to je právě ten správný okamžik, kde se můžete rezervovat a strávit společně se mnou příjemnou a zábavnou hodinu.

A pokud jste došli ve čtení mého článku až sem, mám pro vás příjemný bonus - zapojte se do soutěže o poukázku na nákupy v hodnotě Kč 1.000,- a odneste si s sebou z našeho setkání i nějaký pěkný dárek na památku.

Mějte se krásně a těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána