Dokažte se proměnit v muže s originálním vkusem

Vesty k obleku pod sako jsou samozřejmostí, není to žádná novinka, ba naopak. Každá společenská vesta povýší oblek na jiný level, udělá z něj hodně luxusní záležitost. Vesty jsou zejména v poslední době dost oblíbeným kouskem oblečení pro muže. Ale pokud se budeme bavit o vestě, kterou vidíte v následujícím pánském outfitu, tak je to žhavý trend sezóny. Vyteplená vesta bez oblekového saka je pravé ořechové pro váš jarní šatník. Tento trendy kousek oblečení není formální záležitostí, takže v kombinování se meze nekladou. Pokud je vesta výraznější, vzorovaná, stačí si pod ní vzít jednobarevnou košili. Když zvolíte bez jakéhokoliv motivu, vestu doplňte například s květovanou košilí, která se k jarnímu období perfektně hodí. V jarních chladnějších dnech nejenže vesta krásně zahřeje, ale budete vypadat stylově a odlišíte se od davu.

blazek_26

blazek_27

Klasické skinny kalhoty nikdy nevyjdou z módy a k vestě se krásně hodí, no letos si přijdou na své milovníci pohodlných volných kalhot. Protože ani letošní sezónu džínovina neztratila v módě své místo, tak tyto denimové kalhoty s volnějším sedem a ohrnutými nohavicemi vypadají na postavě báječně a působí více trendy. Na dnešních fotkách můžete vidět pěknou neotřelou barevnou kombinaci, součástí které je i béžové sako. Jednoznačně je základním prvkem pánského šatníku. Dá se lehce kombinovat i s běžným oblečením a přizpůsobit outfit ke konkrétní příležitosti. Kombinace saka s elegantnějšími botami je taková klasika, ale pokud se celek doplní o klasické tenisky je tu rázem svěží a originální model. K dokonalosti celkovému outfitu nesmí chybět ani kapesníček do klopy, stylové dřevěné brýle či čepice. 

blazek_22

blazek_28

Všechny kousky oblečení včetně doplňků pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice,
v prvním patře v prodejně BLAŽEK.

Dámy a pánové, pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána