Buďte stylová i v těhotenství

Bílá košile je nezbytný kousek v šatníku každé ženy! Věřte tomu nebo ne, ale je to naprostý základ všeho. Pokud ještě nemáte ve svým šatníku základní bílou košili, tak šup do obchodního centra Palác Pardubice a změňte to! Existuje mnoho variant, střihů, materiálů, a proto je nejlepší jich mít ve skříni několik a střídat dle nálady a stylu looku. V dnešním outfitu vám představuji základní kousek určený jak pro klasickou postavu, tak i pro nastávající maminku. Základem takového kousku je určitě její složení. Upřednostňuji přírodní materiály jako bavlna, hedvábí, vlna. Dále měkké, elastické a prodyšné textilie, které lze nosit od počátku těhotenství až do porodu. Mají schopnost pohybovat se s vámi a dovolují kůži dýchat. Skvělým příkladem je tento delší střih košile, který navíc můžete využít celoročně. V létě k vodě, ke šortkám, v chladném období kombinovat s džínami, kalhotami. A protože podzim je v plném proudu, v tomto příspěvku se můžete inspirovat dvěma varianty podzimních looku.

cats

I v těhotenství žena může mít svůj styl, vypadat upraveně a elegantně. Někdy není jednoduché v českých obchodech sehnat takové kousky, jaké byste si představovaly, ale možná to vůbec není třeba. Zaručeným trikem a nejenom v těhotenství je vrstvení oblečení. I díky tomu může nastávající maminka vypadat stylově. Dále mějte na pamětí, že v jednoduchosti je krása a proto určitě vsaďte na jednoduchost.
Dnešním článkem bych chtěla poukázat hlavně na basic kousky a jejich vzájemným kombinováním pro každodenní nošení. V prvním looku můžete vidět již zmíněnou bílou košili v kombinaci s jednoduchými modrými džínami, doplněné černou bundičkou s trendy nášivkou. Pokud je větší zima, křivák vyměňte za kabát. Těhotné ženy napříč světem nosí bundy a kabáty v těhotenství rozepnuté a vypadá to dobře.

DSC_2168

DSC_2176

DSC_2175

DSC_2184

Přestože vaše oblečení může být z největší části naprosto jednoduché, materiály či vzory na doplňcích můžou být zajímavější. Klidně doplňte těhotenské outifty propracovanou koženou kabelkou, originálními šperky a především v době podzimu a zimy je čas pro šátky a šály, čelenky i čepice. Nebojte se výrazných barev. Kostkovaná šála dodává outfitu příjemný vzhled, či originální čelenka dodá celkovému looku šmrnc, a přitom nezmrznete. Nechte se inspirovat i elegantním kabátem po kolena. Tento nestárnoucí must-have kousek v univerzálním hnědém odstínu využijete vždycky. Boty vybírejte nejlépe s pevnou podrážkou a z kvalitního materiálu. Určitě se poohlédněte po nižších podpatcích až po podrážkách rovných nebo i po vysokých kozačkách bez podpatku. Ten komfort kozaček a bot na nízkém podpatku si jistě hned oblíbíte. Teď jsou v kurzu kotníkové boty či polobotky v pánském střihu, tak si je nenechte ujít. 

DSC_2206

DSC_2202

DSC_2212

DSC_2189

Veškere oblečení z dnešního příspěvku naleznete v obchodním centru Palác Pardubice - prodejna PROMOD.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, či toužíte po změně zevnějšku sebe samotné, nebo potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, tak nakupování se stylistkou je tím ideálním řešením! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Pokud máte zájem o mé služby stylistky, využijte je bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Registrujte si volné termíny zde.

Mějte se krásně a těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána